Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

28737

Çalışkan
Merhaba, iPhone 13 telefonuma Misaka26 yüklemeye çalıştıktan sonra “Güncelleme denetlenmiyor” hatası vermeye başladı. “Güncelleme denetlenmiyor” hatası nasıl çözülür? Yardımcı olabilecek birisi varsa şimdiden teşekkür ederim.

1764424917140.webp

Çözüm
@28737
iPhone 14,5, iPhone 13 demek zaten, onu değiştirmemeniz veya en az iPhone 16,1 (iPhone 15 Pro) yapmanızı tavsiye ederim. En alttakini değiştirmenize pek gerek yok o sadece Ayarlar> Genel> Hakkında kısmındaki model adını değiştiriyor pek bir işe yaramıyor, zira ben model adını değiştirince Face ID problemleri ile karşılaştım.

Model ID’yi en az iPhone 14,5 yapın (Nokta yerine virgül koyun.), sorun düzelecektir. Misaka’da keşfettiğim garip bir hata var, bazen yaptığım değişikler hemen uygulanmıyor, Apply’e birkaç kez basmam, cihazı ekrandaki yaptığım ayarları hiç değiştirmeden birkaç kez yeniden başlatmam gerekiyor, dikkat etmeniz tavsiye ederim.
Cihazı yeniden başlatın veya sonra tekrar deneyin derim, bende sorun yok. Cihaz model adını veya model ıdentify'ı (misaka'da en alttan bir yukarıdaki.) Değiştiniz mi?

Eki Görüntüle 206364

İsim kısmında isim kısmının üstünde iPhone 14.5 altında iPhone 13 yazıyordu en başta değiştirmedim sonra ikisini iPhone 13 yaptım ama bilgisayarda her şey sorunsuz yüklenmiş gibi gözükse de misaka26'nın özelikleri yüklenmedi sadece bu sorunu yaşadım (not: İnternette başka ağda deneyin yazıyordu mobil veride ve başka Wi-Fi ağında denedim düzelmedi)

@28737
iPhone 14,5, iPhone 13 demek zaten, onu değiştirmemeniz veya en az iPhone 16,1 (iPhone 15 Pro) yapmanızı tavsiye ederim. En alttakini değiştirmenize pek gerek yok o sadece Ayarlar> Genel> Hakkında kısmındaki model adını değiştiriyor pek bir işe yaramıyor, zira ben model adını değiştirince Face ID problemleri ile karşılaştım.

Model ID’yi en az iPhone 14,5 yapın (Nokta yerine virgül koyun.), sorun düzelecektir. Misaka’da keşfettiğim garip bir hata var, bazen yaptığım değişikler hemen uygulanmıyor, Apply’e birkaç kez basmam, cihazı ekrandaki yaptığım ayarları hiç değiştirmeden birkaç kez yeniden başlatmam gerekiyor, dikkat etmeniz tavsiye ederim.

Çözüm
@28737
iPhone 14, 5, iPhone 13 demek zaten, onu değiştirmemeniz veya en az iPhone 16,1 (iPhone 15 Pro) yapmanızı tavsiye ederim. En alttakini değiştirmenize pek gerek yok o sadece ayarlar> genel> hakkında kısmındaki model adını değiştiriyor pek bir işe yaramıyor, zira ben model adını değiştirince Face ID problemleri ile karşılaştım.

Model ID'yi en az iPhone 14,5 yapın (nokta yerine virgül koyun.), sorun düzelecektir. Misaka'da keşfettiğim garip bir hata var, bazen yaptığım değişikler hemen uygulanmıyor, Apply'e birkaç kez basmam, cihazı ekrandaki yaptığım ayarları hiç değiştirmeden birkaç kez yeniden başlatmam gerekiyor, dikkat etmeniz tavsiye ederim.

Anladım cok teşekkür ederim sizin dediğiniz gibi yaptım sorun cözüldü tekrardan teşekkür ederim.

@28737
iPhone 14, 5, iPhone 13 demek zaten, onu değiştirmemeniz veya en az iPhone 16,1 (iPhone 15 Pro) yapmanızı tavsiye ederim. En alttakini değiştirmenize pek gerek yok o sadece ayarlar> genel> hakkında kısmındaki model adını değiştiriyor pek bir işe yaramıyor, zira ben model adını değiştirince Face ID problemleri ile karşılaştım.

Model ID'yi en az iPhone 14,5 yapın (nokta yerine virgül koyun.), sorun düzelecektir. Misaka'da keşfettiğim garip bir hata var, bazen yaptığım değişikler hemen uygulanmıyor, Apply'e birkaç kez basmam, cihazı ekrandaki yaptığım ayarları hiç değiştirmeden birkaç kez yeniden başlatmam gerekiyor, dikkat etmeniz tavsiye ederim.

Sorun cözüldükten sonra kısa bir süre sonra aynı sorunu tekrardan yaşamaya başladım ama şu an misaka26'dan iPhone 14,5 yapınca sorun cözülmüyor ve yazılım güncelemeyi VPN ile denediğimde hata almıyorun ama VPN olmadan denediğimde güncelleme denetlenmiyor hatası alıyorum tekrardan güncelleme denetlenmiyor hatasını nasıl cözebilirim tekrardan teşekkür ederim.

Dosya Ekleri

• IMG_2161.webp
    IMG_2161.webp
    35,2 KB · Görüntüleme: 25
Son düzenleme: