iPhone 13'te iOS 26 hızlanır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cihangir Ceyhan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 441
Yeni sıfır iPhone 13 aldım. iOS 26 yüzünden biraz yavaşlama var. Bu ilerleyen zamanda güncellemeyle düzeltilir mi? Düzeltilmez ise telefonu satacağım.

13 Pro kullanıyorum en ufak bir yavaşlık söz konusu değil. Format deneyebilirsiniz, maalesef geri dönüşü yok.

Telefon çok hantal hocam hevesim filan kaçtı.
Öyle hocam, 4 yıllık telefon. iOS 26'da Liquid Glass ile falan iyice hantal bir UI oldu. iOS eski stabilitesini kaybetti diyebilirim bu güncellemeyle.

iPhone SE bile akıyor iOS 26'da. O cihazda farklı bir sorun olabilir. Pil sağlığı ne durumda? Çok düştüyse performans düşüşü normaldir.

Apple ara uzaktan bağlantıyla
Telefonuna bağlanıp bir sorun varsa halledilir
Tecrübelerime dayanarak yazıyorum

13 Pro kullanıyorum en ufak bir yavaşlık söz konusu değil. Format deneyebilirsiniz, maalesef geri dönüşü yok.

Formatla düzeleceğini sanmıyorum hocam genel bir yavaşlık var.

Güncelleme gelince düzelir büyük ihtimalle ne zaman gelir 26.2

Son düzenleme:
Cihazı sıfır aldım 2 hafta önce
Anladım. Daha yeni olduğu için ve yeni güncellendiği için biraz hantallık olması normal. Cihaz yeni işletim sistemini tümüyle oturtup senin kullanım alışkanlıklarını da iyice öğrenince o hantallık düzelecektir. 1 hafta daha süre ver bakalım cihaza. Düzelmezse yeniden değerlendirelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…