Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
WhatsApp'ın ayarlarına girin ve bildirim ve ses ayarı altında varsayılana ayarlarsanız ayarlarda seçtiğiniz çalacak. Eğer farklı bir tane seçerseniz WhatsApp'ta o çalacak.
Hakan Yusuf
Yetkin
WhatsApp'ın ayarlarına girin ve bildirim ve ses ayarı altında varsayılana ayarlarsanız ayarlarda seçtiğiniz çalacak. Eğer farklı bir tane seçerseniz WhatsApp'ta o çalacak.
mustaine
Üstün
Çözüm işaretledim doğru yanıt da niye bu kadar az ses var ya? Kendi sevdiğim ses yok mesela.WhatsApp'ın ayarlarına girin ve bildirim ve ses ayarı altında varsayılana ayarlarsanız ayarlarda seçtiğiniz çalacak. Eğer farklı bir tane seçerseniz WhatsApp'ta o çalacak.
Elma ısıran
Üstün
Katılıyorum. WhatsApp’ın çöplüğü. Güncel sesler geleli çok uzun zaman oluyor ama kendini güncellemedi çok uzun zamandır.Çözüm işaretledim doğru yanıt da niye bu kadar az ses var ya? Kendi sevdiğim ses yok mesela.
mustaine
Üstün
Keşke Türkiye'deki herkes iMessage kullansa Amerikalılar gibi. Müthiş bir sistem, müthiş bir arayüz. Apple bu ya diyorsun yani. En iyi mesajlaşma uygulaması net aksini iddia eden etmesin.Katılıyorum. WhatsApp’ın çöplüğü. Güncel sesler geleli çok uzun zaman oluyor ama kendini güncellemedi çok uzun zamandır.
Elma ısıran
Üstün
Yemin ederim çok özeniyorum. Keşke kullanılsa.Keşke Türkiye'deki herkes iMessage kullansa Amerikalılar gibi. Müthiş bir sistem, müthiş bir arayüz. Apple bu ya diyorsun yani. En iyi mesajlaşma uygulaması net aksini iddia eden etmesin.
mustaine
Üstün
Ciddi anlamda bugün kullandım ve dedim "bunu neden kullanmıyoruzzz nedenn?". Çok tatlı bir arayüzü var üstelik çok kullanışlı.