iPhone 13'ten 16E'ye geçilir mi?

Daha uzun pil ömrü ve güncelleme desteği.

Pil açısından aşırı bir fark yok, kamera olarak downgrade bile oluyor. Sadece güncelleme desteği artısı var o da aradaki verilecek fiyat farkına değer mi düşünmek gerek.

Ayrıca birkaç yıl daha kullanıp daha değecek bir modele geçebilir. Bu çok daha mantıklı.

Cebinden ne kadar para çıkacağına göre değişir.

Kesinlikle geçilmez 16e başlı başına yetersiz bir telefon bütçen varsa 15e geçmen çok daha mantıklı.

S25'e yonelin. Su an bayagi F/P durumda fiyati.

iPhone 13'ün hâlâ gayet iyi olduğu düşünürsek 16E'ye geçmek şart değil. Ancak daha iyi batarya, USB-C ve daha yeni işlemci istiyorsan geçmek mantıklı. Yoksa bekle. Derim ben.

Tamamen bakış açısı. SE 3 bile bana yeterken ben neden 16E'e geçmeyeyim mesela?

Soruya cevap verecek olursam da biraz gereksiz bir yükseltme olur diye düşünüyorum.

Daha uzun pil ömrü ve güncelleme desteği.

iOS şart. Sosyal medya optimizasyonu benim için önemli.
Özellikle işlemci, RAM, batarya ve kamera tarafı güncelleme yapmak istiyorum. Gönül ister 120Hz yenileme fakat o kadar bütçem yok 10-15k bandından upgrade yapacağım. Mantıklı değilse 13'ün pilini değiştirip devam edeceğim. Apple servisi 4K'ya değişimini yapıyor. Telefonum her yönüyle orjinal çiziksiz açılmamış.

Şu an Android'lerle sosyal medya paylaşımı aynı kalitede yapılabiliyor bilginiz olsun. 3 tane üst seviye iPhone modelinden Samsung'a geçmiş birisi olarak konuşuyorum.

Mevcut iPhone 13'ün pilini Apple servisine değiştirip kullanmaya devam et. Şu an bütçenle yeni bir modele geçmek mantıklı değil ve cihazın hâlâ sorunsuz, orijinal. Öneridir sadece benden yana.
Sana bıraktım.

Şu an Android'lerle sosyal medya paylaşımı aynı kalitede yapılabiliyor bilginiz olsun. 3 tane üst seviye iPhone modelinden Samsung'a geçmiş birisi olarak konuşuyorum.

Android'den sosyal medyaya yüklenen videolarda kasma donma sorunu çözüldü mü?

Edit: Ne fark eder ki ben iOS tarafından vazgeçemiyorum. Masaya çıkarıp elmayı koymayı seviyorum.

3 senedir 13 kullanıyorum yenileme düşünüyorum. Mantıklı mı?
Mantıksız. S25’e falan geçerseniz ancak mantıklı.

Android'den sosyal medyaya yüklenen videolarda kasma donma sorunu çözüldü mü?

Edit: Ne fark eder ki ben iOS tarafından vazgeçemiyorum. Masaya çıkarıp elmayı koymayı seviyorum.
Evet çözüldü.

16e ile 13 arasında büyük farklar yok. Büyük fark sayılabilecek şeyler işlemcisi ve destek alacak olması. Onun yerine 15, 16 veya 17 alınabilir. Batarya değişip 13 kullanmaya devam edebileceğinizi söylüyorsanız da öyle yapın. Değişmek istiyorsanız ve Apple'da kalmak istiyorsanız yine dediğim gibi 3 model arasından birini seçebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…