Heisenberg
Yetkin
Daha uzun pil ömrü ve güncelleme desteği.Geçmemek için değil geçmek için sebep olmalı. Üstüne para vererek elindekinin aynısına neden geçsin mesela?
Daha uzun pil ömrü ve güncelleme desteği.Geçmemek için değil geçmek için sebep olmalı. Üstüne para vererek elindekinin aynısına neden geçsin mesela?
Kesinlikle geçilmez 16e başlı başına yetersiz bir telefon bütçen varsa 15e geçmen çok daha mantıklı.
iPhone 13'ün hâlâ gayet iyi olduğu düşünürsek 16E'ye geçmek şart değil. Ancak daha iyi batarya, USB-C ve daha yeni işlemci istiyorsan geçmek mantıklı. Yoksa bekle. Derim ben.
Tamamen bakış açısı. SE 3 bile bana yeterken ben neden 16E'e geçmeyeyim mesela?
Soruya cevap verecek olursam da biraz gereksiz bir yükseltme olur diye düşünüyorum.
iOS şart. Sosyal medya optimizasyonu benim için önemli.
Özellikle işlemci, RAM, batarya ve kamera tarafı güncelleme yapmak istiyorum. Gönül ister 120Hz yenileme fakat o kadar bütçem yok 10-15k bandından upgrade yapacağım. Mantıklı değilse 13'ün pilini değiştirip devam edeceğim. Apple servisi 4K'ya değişimini yapıyor. Telefonum her yönüyle orjinal çiziksiz açılmamış.
iOS şart. Sosyal medya optimizasyonu benim için önemli.
Özellikle işlemci, RAM, batarya ve kamera tarafı güncelleme yapmak istiyorum. Gönül ister 120Hz yenileme fakat o kadar bütçem yok 10-15k bandından upgrade yapacağım. Mantıklı değilse 13'ün pilini değiştirip devam edeceğim. Apple servisi 4K'ya değişimini yapıyor. Telefonum her yönüyle orijinal çiziksiz açılmamış.
Şu an Android'lerle sosyal medya paylaşımı aynı kalitede yapılabiliyor bilginiz olsun. 3 tane üst seviye iPhone modelinden Samsung'a geçmiş birisi olarak konuşuyorum.
Android'den sosyal medyaya yüklenen videolarda kasma donma sorunu çözüldü mü?
Mantıksız. S25’e falan geçerseniz ancak mantıklı.3 senedir 13 kullanıyorum yenileme düşünüyorum. Mantıklı mı?
Evet çözüldü.Android'den sosyal medyaya yüklenen videolarda kasma donma sorunu çözüldü mü?
Edit: Ne fark eder ki ben iOS tarafından vazgeçemiyorum. Masaya çıkarıp elmayı koymayı seviyorum.