Alex Mason

Yetkin
Merhaba, forumda gezinirken iPhone 15'in pilinin sıkıntılı olduğu yazıyordu. Abim yeni telefon alacak, bana da şu an sahip olduğu iPhone 14 Pro'yu verecek. Bendeki iPhone 13'ü de annemize vereceğiz.

Ben iPhone 14 Pro kullanacağım. iPhone 14 Pro'nun hangi özellikleri iPhone 13'ten daha iyi?

Ve sizce iPhone 13'ten iPhone 14 Pro'ya geçmeli miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran ve kamera olarak daha iyi diye biliyorum (14 PM kullanan abimin telefonunu PUBG ve Kamerada fotoğraf çekme deneyimiyle) Ekran LTPO destekliyor.

Ekran ve kamera 14 Pro'da kesinlikle daha iyi. Düz iPhone 13'de 4 GB RAM bulunurken 14 Pro'da 6 GB RAM bulunuyor. İşlemci olarakta daha üst bir modeldir. Bu geçiş gayet mantıklı olur eğer 14 Pro'nun bir sorunu yoksa.

Ekran, kamera ve cip acisindan 14 Pro farkla daha iyi ama bataryasi 15'ten pek farkli degil. 15'ten batarya nedeniyle vazgectiyseniz diye soyluyorum.
15 geçmeyi planladığım bir model değil. Ve henüz ortada iphone 15 alacak param yok. Başka bir techolay konusun da gördüm iphone 15’in ile ilgili olanı.

Ekran ve kamera olarak daha iyi diye biliyorum (14 PM kullanan abimin telefonunu PUBG ve Kamerada fotoğraf çekme deneyimiyle) Ekran LTPO destekliyor.
LTPO ne oluyor?