S24 le S23 arasında ekstrem bir fark yok. Exynos işlemcilerden hala korkuyorum. Fiyat farkı 2 bin TL. İkinci el temiz denk gelirse S23 gayet işimi görür sanırım.
S24'e geç, S24+'a geç, S25'e geç. S23'e geçmek bu seçenekler dururken mantıklı değil, 2 bin lira gibi komik bir farka hiç mantıklı değil. Exynos'tan çok korkmana gerek yok. S24'ü de ele hatta S24+ ya da S25'e geç.
Bütçem var hocam, aslında Ultra modellerinden almak istiyorum ama büyük ekran dışında benim işime yarayacak ekstra bir özelliği yok. O yüzden küçük modelleri tercih etmek istiyorum.
Bir fotoğraf ustasına iPhone'nin kamerasının daha iyi olduğunu anlatmaya çalışıyorsunuz. Evet iPhone'nin genel olarak kamerası ortalama ama 13 düşük. 13 Pro desen neyse ama düz 13 gerçekten kötü. 2021 cihazı ile savunma yapıyorsunuz.
13 Pro'nun "ciktigi sene" gercekten etkileyici bir cihaz olduğunu kabul ediyorum ki bunu @Simon hocam da soyluyor. Düz 13'ü S23, S24 hatta 25'le kıyaslamak ayıp gerçekten hiç etik degil.
13 Pro'nun "ciktigi sene" gercekten etkileyici bir cihaz olduğunu kabul ediyorum ki bunu @Simon hocam da soyluyor. Düz 13'ü S23, S24 hatta 25'le kıyaslamak ayıp gerçekten hiç etik degil.