iPhone 13'ten Xiaomi 14T'ye geçilir mi?

Apple'dan şaşma. iPhone 13 yeterince güncel bir telefon. Donanımsal olarak 14T'den önde olmasa da yazılımsal olarak açık ara önde. Arayüzü olsun kolaylığı, akıcılığı olsun.

iPhone 13'ten Xiaomi 14T'ye geçilir mi? Sıkılım iPhone'dan.
S25 serisi piyasaya çıktı ve oldukça iddialı görünüyor. Eğer bütçen uygunsa ve iPhone 13’ü satmayı düşünüyorsan, S25 Ultra’yı al bence hem teknolojiyi yakalayabilir hem de uzun vadede rahat edebilirsin.

Şahsen ben de iPhone'dan vazgeçemiyorum ama şu paragrafta bir tane doğru bilgi yok maalesef.

Şahsen ben de iPhone'dan vazgeçemiyorum ama şu paragrafta bir tane doğru bilgi yok maalesef.
nasıl hocam? doğru değil mi ama kendim bizzat 4 yıldır redmi serisi 2 telefon kullandım ve xiaomi yazılımsal olarak çok kötü bir marka. Düşünsene insta yt giriyorsun çöküyor... ne saçma... reklam çıkmasına da artık bir şey demiyorum. Ayrıca video izlerken ses kayması var telefonda...

Eloktronik sigaramın bile pili daha büyük iPhone 13'ten, 20W koymuşlar bir de son olarak ekran 60Hz.

TV kumandasının pili bile daha büyüktür muhtemelen iPhone 13'ün pilinden. 20W şarjın ise abartıldığı kadar ultra yavaş olmadığı kanaatindeyim, hala fazlaca yeterli bir hız. Ekran konusunda ise 50/50, iOS'un akıcılığından dolayı bir Android 60Hz'i değil kesinlikle.

Mı 10t Pro kullanıyorum dediğiniz hiçbiri yok Custom ROM yüklü ne reklam çıkıyor ne başka bir şey şu ana kadar bir kere bile takıldığını görmedim sizin cihazınız giriş seviyesi diye markaya laf atmayın.

13'ü bilmiyorum ama hocam mi 10t Pro'nun ekranı iPhone 11'e basıyordu.

60Hz 60Hzdir. "iOS akıcılığı" dediğiniz şey, her neyse, sonuç olarak ekranı 90Hz veya 120Hz gibi gösteremez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…