MTK cihazlar custom rom konusunda sorunlu işlemciler. Kendim 14T ile aynı işlemciye ait X6 Pro kullanıyorum kaç ay bekledik cihaz ağacını. En sonunda kendi buildlediğim romu kullanıyorum.Custom ROM yüklenebilir. En kısadan Launcher yükleyebilir.
Detaylar
Kim cevapladı?Hocam yapmayın, ne kadar da iyileştirilse de donanım olarak da kötü sürücülere sahip.
Atıyorum tutarsa ne alakası var? 7 yıl mı 6 kullandım 1 hafta iPhone 11 sonra MI10t Pro'ya geçtim mı 6 bile iPhone iletinden daha iyi.
Guilty Conscience
Üstün
S25 serisi piyasaya çıktı ve oldukça iddialı görünüyor. Eğer bütçen uygunsa ve iPhone 13’ü satmayı düşünüyorsan, S25 Ultra’yı al bence hem teknolojiyi yakalayabilir hem de uzun vadede rahat edebilirsin.iPhone 13'ten Xiaomi 14T'ye geçilir mi? Sıkılım iPhone'dan.
Learnof
Üstün
- Makaleler
- 2
Şahsen ben de iPhone'dan vazgeçemiyorum ama şu paragrafta bir tane doğru bilgi yok maalesef.Hocam sakın İPhone'dan xiaomi'ye geçmeyi aklınızdan geçirmeyin! Bu markanın telefonlarında işletim sistemi çok hatalı ve her güncellemede daha da kötüleşiyor. Ayrıca xiaomi telefonların şebeke gücü berbat. Bence iphone 13 gibi güzel bir telefonu değiştirmek istiyorsanız 15-16 serisine geçin . Bir de bunu söylemeden geçemeyeceğim, xiaomi telefonların sistem uygulamalarında bile reklam çıkıyor! düşünsene telefonunda dosya yöneticisine giriyorsun , reklam çıkıyor. çok saçma. Ben xiaomi kullanıcısıyım şimdilik o da ekonomik sıkıntılardan, ama durumum elverirse iphone 16 pro almayı düşünüyorum.
Elektronik sigaramın bile pili daha büyük iPhone 13'ten 20W koymuşlar bir de son olarak 60Hz.
HeliXspeed
Becerikli
nasıl hocam? doğru değil mi ama kendim bizzat 4 yıldır redmi serisi 2 telefon kullandım ve xiaomi yazılımsal olarak çok kötü bir marka. Düşünsene insta yt giriyorsun çöküyor... ne saçma... reklam çıkmasına da artık bir şey demiyorum. Ayrıca video izlerken ses kayması var telefonda...Şahsen ben de iPhone'dan vazgeçemiyorum ama şu paragrafta bir tane doğru bilgi yok maalesef.
eyre
Yetkin
Eloktronik sigaramın bile pili daha büyük iPhone 13'ten, 20W koymuşlar bir de son olarak ekran 60Hz.
TV kumandasının pili bile daha büyüktür muhtemelen iPhone 13'ün pilinden. 20W şarjın ise abartıldığı kadar ultra yavaş olmadığı kanaatindeyim, hala fazlaca yeterli bir hız. Ekran konusunda ise 50/50, iOS'un akıcılığından dolayı bir Android 60Hz'i değil kesinlikle.
Nasıl hocam? Doğru değil mi ama kendim bizzat 4 yıldır Redmi serisi 2 telefon kullandım ve Xiaomi yazılımsal olarak çok kötü bir marka. Düşünsene Instagram YT giriyorsun çöküyor... Ne saçma... Reklam çıkmasına da artık bir şey demiyorum. Ayrıca video izlerken ses kayması var telefonda...
Mı 10t Pro kullanıyorum dediğiniz hiçbiri yok Custom ROM yüklü ne reklam çıkıyor ne başka bir şey şu ana kadar bir kere bile takıldığını görmedim sizin cihazınız giriş seviyesi diye markaya laf atmayın.
TV kumandasının pili bile daha büyüktür muhtemelen iPhone 13'ün pilinden. 20W şarjın ise abartıldığı kadar Ultra yavaş olmadığı kanaatindeyim, hala fazlaca yeterli bir hız. Ekran konusunda ise 50/50, iOS'un akıcılığından dolayı bir Android 60Hz'i değil kesinlikle.
13'ü bilmiyorum ama hocam mi 10t Pro'nun ekranı iPhone 11'e basıyordu.
TV kumandasının pili bile daha büyüktür muhtemelen iPhone 13'ün pilinden. 20W şarjın ise abartıldığı kadar Ultra yavaş olmadığı kanaatindeyim, hala fazlaca yeterli bir hız. Ekran konusunda ise 50/50, iOS'un akıcılığından dolayı bir Android 60Hz'i değil kesinlikle.
60Hz 60Hzdir. "iOS akıcılığı" dediğiniz şey, her neyse, sonuç olarak ekranı 90Hz veya 120Hz gibi gösteremez.