Merhaba, yeni telefon arayışındayım. Şu anda Redmi Note 13 kullanıyorum ve yıllardır Android kullanıyorum ve çok kahrını çektim bu Android'den. A73 bir ara kullanmıştım o bile tatmin etmemişti stabillik konusunda. Gerek renk kamera ve ekran işletim sistemi sayesinde iPhone daha çekici geliyor. 41000TL'ye iPhone 14 alınır mı? Öneri istemiyorum sadece alınır mı? Alınmaz mı diye soruyorum. Telefonla yaptığım çok bir şey yok. Az biraz fotoğraf ve çoğunlukla Instagram'da dolaşırım. Ayrıca iPad Pro da alacağım oda büyük etken.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?yusufumm07
Üstün
Alınır iPhone en sevdiğim serisi.
Hocam Android’den bıktınız normal sizi anlıyorum ama giriş segment cihazınız. Emin olun amiral gemileri çok daha iyi. S25 bakın mesela hocam. IPhone 14 mantıksız.Merhaba, yeni telefon arayışındayım. Şu anda Redmi Note 13 kullanıyorum ve yıllardır Android kullanıyorum ve çok kahrını çektim bu Android'den. A73 bir ara kullanmıştım o bile tatmin etmemişti stabillik konusunda. Gerek renk kamera ve ekran işletim sistemi sayesinde iPhone daha çekici geliyor. 41000TL'ye iPhone 14 alınır mı? Öneri istemiyorum sadece alınır mı? Alınmaz mı diye soruyorum. Telefonla yaptığım çok bir şey yok. Az biraz fotoğraf ve çoğunlukla Instagram'da dolaşırım. Ayrıca iPad Pro da alacağım oda büyük etken.
Cem Yilmaz
Uzman
- Makaleler
- 1
Merhaba, yeni telefon arayışındayım. Şu anda Redmi Note 13 kullanıyorum ve yıllardır Android kullanıyorum ve çok kahrını çektim bu Android'den. A73 bir ara kullanmıştım o bile tatmin etmemişti stabillik konusunda. Gerek renk kamera ve ekran işletim sistemi sayesinde iPhone daha çekici geliyor. 41000TL'ye iPhone 14 alınır mı? Öneri istemiyorum sadece alınır mı? Alınmaz mı diye soruyorum. Telefonla yaptığım çok bir şey yok. Az biraz fotoğraf ve çoğunlukla Instagram'da dolaşırım. Ayrıca iPad Pro da alacağım oda büyük etken.
Aktif olarak iPhone 14 kullanıyorum, net bir sekilde alinmaz. O kadar para vereceksen de 15 al bari dynamic island ekrana gecmis olursun.
A73’ünde tatmin etmemesi çok normal. Orta segment çünkü.Merhaba, yeni telefon arayışındayım. Şu anda Redmi Note 13 kullanıyorum ve yıllardır Android kullanıyorum ve çok kahrını çektim bu Android'den. A73 bir ara kullanmıştım o bile tatmin etmemişti stabillik konusunda. Gerek renk kamera ve ekran işletim sistemi sayesinde iPhone daha çekici geliyor. 41000TL'ye iPhone 14 alınır mı? Öneri istemiyorum sadece alınır mı? Alınmaz mı diye soruyorum. Telefonla yaptığım çok bir şey yok. Az biraz fotoğraf ve çoğunlukla Instagram'da dolaşırım. Ayrıca iPad Pro da alacağım oda büyük etken.
Aktif olarak iPhone 14 kullanıyorum, net bir sekilde alinmaz. O kadar para vereceksen de 15 al bari dynamic island ekrana gecmis olursun.
15e çıkacak bütçem yok hocam 2 ayda öğrenci olarak bu parayı sağlayabiliyorum.
Hocam Android'den bıktınız normal sizi anlıyorum ama giriş segment cihazınız. Emin olun amiral gemileri çok daha iyi. S25 bakın mesela hocam. iPhone 14 mantıksız.
Hocam cihazım giriş ama A73 kullanan kardeşimin de iPhone 15e geçmesi sonrası aydınlandım demişti. 14 ve 15 arasında fark var biliyorum ama yıllardır IPhone'un akıcılığı stabilliği her zaman beni etkilemişti.
Geniş açı genellikle kullanıyorum hocam o modeli elemiştim direkt.
Cem Yilmaz
Uzman
- Makaleler
- 1
Hocam istersen iphone 16 pro yurtdisi cihaz alabilirsin, 2026 nin 8. ayina kadar kullanirsin suan aktif edersenHocam cihazım giriş ama A73 kullanan kardeşimin de iPhone 15e geçmesi sonrası aydınlandım demişti. 14 ve 15 arasında fark var biliyorum ama yıllardır IPhone'un akıcılığı stabilliği her zaman beni etkilemişti.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Yeni konular
-
-
-
-
-
30.000 TL bütçe ile ders ve günlük kullanım için tablet önerisi
- White Dragon
-
-