iPhone 14 alınır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Illa iPhone alacaksan 14 fiyatina 16e var genis aci ve portre haric her anlamda en az 2-3 gomlek daha iyi. Onun haricinde hicbir iPhone fiyatini hak etmiyor zaten Android tarafinda bu fiyatlarda daha iyi alternatifler var ancak dedigim gibi illa iPhone alacaksan 14 yerine 16e yonel o fiyatta. Genis aci yok diye almam diyorsan ve genis aciya bu kadar onem veriyorsan o zaman iPhone ile isin yok zaten.

Son düzenleyen: Moderatör:

Genis acı kullanmasam okey de hocam genelde genis acıyla cekiyorum veya 3-4 ay daha erteleyip düz 15 alma ihtimalim de var.

İkinci el 0 iPhone almaktan bin kat daha iyidir.

Genis acı kullanmasam okey de hocam genelde genis acıyla cekiyorum veya 3-4 ay daha erteleyip düz 15 alma ihtimalim de var.
Sakın öyle bi' hata yapma, rezaletin rezaleti. Apple'ın 13 serisinden sonraki en büyük fiyaskosu olabilir.

Genis aci senin icin bu kadar onemliyse bu fiyatlarda kamera tarafinda cok daha donanimli Android cihazlar var. Sirf bu yuzden 16e'den vazgececek kadar deger veriyorsan iPhone alman mantikli degil zaten.

Sakın öyle bi' hata yapma, rezaletin rezaleti. Apple'ın 13 serisinden sonraki en büyük fiyaskosu olabilir.
Neden ki hocam? Bir tane yakınımız kullanıyor kendisi memnundu.

İkinci el 0 iPhone almaktan bin kat daha iyidir.

16e, 14'den hemen hemen her anlamda daha iyi bir cihaz olmasina ragmen ayni fiyat. O kadar da bos bir cihaz degil su an fiyatinin 43K oldugunu dusunursek. Android cephesiyle karsilastirmiyorum zaten iPhone'larin hicbiri fiyatini hak etmiyor orasi baska konu.

Hocam S25’e neden hiç şans vermiyorsunuz? Android kötü diyorsunuz ancak hiç amiral gemisi deneyimlememişsiniz.

Hocam S25'e neden hiç şans vermiyorsunuz? Android kötü diyorsunuz ancak hiç amiral gemisi deneyimlememişsiniz.

Genel olarak samsunga ön yargım olmuştur hocam garip bir şekilde mağazaya gidip yakın zamanda deneyim edeceğim istediğim özellikleri karşılabiliyorsa neden S25 almayayım ki ama gözüm farklı bir işletim sistemi görmek istiyor

Neden ki hocam? Bir tane yakınımız kullanıyor kendisi memnundu.
iPhone 5S'ten falan geçmiş olması lazım. Cihaz rezalet ötesi. Abim mecburen almıştı AirDrop kullandığı için.
YD 15 PM alsa çok daha mutluydu şu an.
13 serisine yakın fiyaskoda bir model. En basitinden AI güncellemesi meselesi var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…