iPhone 14 alınır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Geniş açı çok fazla kullanıyorum hocam eledim en başta o modeli.
Anladım.

Niyetin varsa iPhone 14 alınabilir bir model. iPhone deneyimlemeye karar vermekle iyi yapmışsın. Her şeyin ne kadar kolay, estetik ve hızlı olduğunu gördüğünde bugüne kadar geçen yıllarına lanet edeceksin.

S24+ ya da düz S25 alın kardeşiniz bir aydınlanma daha yaşasın.

14'e gelince, alınmaz. Alınmaz demek kullanılmaz demek değildir. iPhone 7 de alınır ama 3 bin liraya alınır.

Ön yargı yapmayın hocam. Akıcılık için hocam isterseniz navigasyon tuşunu hareketler yapıp çık gir testi yapabilirsiniz. Hareketler dediğim IPhone gibi oluyor.

Ön yargı yapmayın hocam. Akıcılık için hocam isterseniz navigasyon tuşunu hareketler yapıp çık gir testi yapabilirsiniz. Hareketler dediğim iPhone gibi oluyor.

Derdim o değil hocam. Genel anlamda IPhone'un arayüz görünümü vesaire One UI ve genel olarak tüm Android telefonlardan daha hoş gözüküyor. Animasyon etkisi diyebilirim.

@Elma ısıran, İP16e'nin 43K gibi bir fiyata tek kamerası olmasını eleştirdim. Zoruna niye gitti? Telefonu siz mi yaptınız? Belki "evet maalesef o yönden öyle olmuş bende pek beğenemedim" deseniz sizi kesinlikle haklı bulurdum. Ama 43K ya tek kameralı telefon alınmaz. Belki kamerayla işi yoksa o kadar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya bir şeylerin kolay (hızlı kısmını atlıyorum) ve estetik olmasını istiyorsa zaten iPhone almasın. Bu bakış açısını da çok ilginç buluyorum. Bir Samsung'ta geriye gelmenin 3 farklı yolu var istediğin gibi ayarla. Telefonu istediğin gibi özelleştir. İster ana ekran ekle ister komple kaldır. Klavyeyi 40 farklı şekilde ayarla, nasıl SS alacağını kendin seç, ister aşağıda geri tuşu kullan ister çizgi şeklinde kullan, ister çizgi ekranda hiç görünmesin istersen rengini değiştir vs vs. her şeyin bin farklı yolu var. iPhone'da instagrama girmek dışında kolay olan hiçbir şey yok. Bir fotoğrafı bilgisayara aktarırken canın çıkıyor neresi kolay güldürmeyin insanı.

Kusura bakmayın ama hızlı derken A10s kullanıp "Android yavaş ya çok kullandım ben" falan demeyi bizde biliyoruz. Amiral gemisi bir Android’in ne zaman yavaş olduğunu gördünüz? Ee Reeder 19 Max Pro S Edge Zoom telefonu ile IPhone 16 Pro Max’i karşılaştırayım. Giriş segment ile amiral gemisi karşılaştırmak çok saçma. Saçmalık yani. Söyleyin bana hangi amiral gemisi android dondu?

Sen kendini iPhone 14 almaya şartlamışsın zaten, yapılan önerilere saçma saçma bahaneler buluyorsun, alınır mı? Konusu açmanın bir anlamı kalmıyor bu cevaplar yüzünden.

Sen kendini iPhone 14 almaya şartlamışsın zaten, yapılan önerilere saçma saçma bahaneler buluyorsun, alınır mı? Konusu açmanın bir anlamı kalmıyor bu cevaplar yüzünden.
14 almaya şartlandığımı kim söylemiş kardeşim? 15 yıldır android kullanıyorum alsam alırdım sadece AMAÇ ve İHTİYAÇLARIMA göre hangisi daha uygun olduğunu soruyorum. 6 sayfa mesajın senin gibi mesaj doldurmak veya tartışmaya altyapılı kişiler doldurdu zaten.

S25, Xiaomi 15 serisi cihazlar önerilmiş, iOS tarafında 16e önerilmiş sen daha nasıl bir öneri istiyorsun? Zaten konu bitmiş sen tüm seçeneklere rağmen iPhone 14 diyorsun, madem karar verdin neden konu açıyorsun?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…