iOS güvenli işlevsel göze hoş gelme işi 2012'lerde kaldı artık. Apple deneyimledim kullandım ve şöyle söyleyeyim, Android markaları çok daha iyi iş yapıyor. Yoksa bende iPhone alırdım şu sözü 2012 de söyleyeceksin işte. Artık S3 miniler yok dostum.
MediaMarkt şubesine gidip 45bin TL'ye S25 veya 14 bakarım genel olarak akıcılık One One UI 7 çok övüldü kendim gözümle görmediğim için bir şey diyemiyorum. Hangisi daha mantıklı gelirse o modeli tercih ederim.
iOS güvenli işlevsel göze hoş gelme işi 2012'lerde kaldı artık. Apple deneyimledim kullandım ve şöyle söyleyeyim, Android markaları çok daha iyi iş yapıyor. Yoksa bende iPhone alırdım şu sözü 2012 de söyleyeceksin işte. Artık S3 miniler yok dostum.
MediaMarkt şubesine gidip 45bin TL'ye S25 veya 14 bakarım genel olarak akıcılık One One UI 7 çok övüldü kendim gözümle görmediğim için bir şey diyemiyorum. Hangisi daha mantıklı gelirse o modeli tercih ederim.
One UI 7 harbiden iyi OS tercih edebilirsin.
Güvenlik olarak Samsung hem Knox hem McAfee ile korunuyor zaten. S25 hem donanımsal olarak daha iyi. Yazılımı artık hangisi hoşuna giderse.
Herhangi bir zorlamada bulunmadım zaten. Fakat her türlü lafımın arkasındayım 16e maalesef sunamadığı özelliklerle bile beraber kötü bir telefon. O fiyat etiketine değer bir yanı yok...
Merhaba, yeni telefon arayışındayım. Şu anda Redmi Note 13 kullanıyorum ve yıllardır Android kullanıyorum ve çok kahrını çektim bu Android'den. A73 bir ara kullanmıştım o bile tatmin etmemişti stabillik konusunda. Gerek renk kamera ve ekran işletim sistemi sayesinde iPhone daha çekici geliyor. 41000TL'ye iPhone 14 alınır mı? Öneri istemiyorum sadece alınır mı? Alınmaz mı diye soruyorum. Telefonla yaptığım çok bir şey yok. Az biraz fotoğraf ve çoğunlukla Instagram'da dolaşırım. Ayrıca iPad Pro da alacağım oda büyük etken.