iPhone 14 alınır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam bütçe çıkarsa S25 Plus var mı bilmiyorum o veya 15.
15 tavsiye etmem. Çoğu kişi memnun değildi. Hatta forumda bu konu hakkında yazı yazanlar var. Bulursam atarım hocam.

iPhone 14 yerine iPhone 13 veya iPhone 16e falan bakın hocam, daha iyi olur.
13 niye bakılsın ki. Bütçe olduğu sürece 14 daha iyi.

13 niye bakılsın ki. Bütçe olduğu sürece 14 daha iyi.

iPhone 14, Apple'ın bu güne kadar çıkardığı en başarısız kaynak israfı. Bunu yalnızca ben değil, satışlar da gösteriyor zaten.
Aralarındaki 10.000TL fiyat farkına değecek bir gram özellik yok. 1 çekirdek fazla GPU ve günlük hayatta kimsenin kullanmadığı hareket modu dışında iPhone 13 ile neredeyse birebir aynı telefon.
Tabii, bu şekilde ekran başında bol keseden atmak kolay, biraz da ülkenin durumunu göz önüne almak gerekiyor.
iPhone 14'e o kadar para israfı yapmak yerine iPhone 13 + AirPods veya yurt dışı iPhone 16 Pro falan bile alınabilir.

iPhone 14 alınır 13'ten çok daha iyi. Yakın zamanda bende S22'den 16e ye geçiş yapacağım. Geniş açı önemli olmasaydı sizin için 16e de iyi bir seçenek olurdu. Çoğu kişi fiyatlandırması yüzünden beğenmedi ama gayet yeterli bir telefon.

Niye geçiyorsunuz ki hocam? Güncelleme yüzünden mi? Güncellemenin aksaması çok normal S25’e bile mecburen Beta sürüm verildi. Onun dışında zaten S22 sorunlu model verim alamamanız çok normal.

Açıkcası bende 11’den S23’e yada S24FE’ye geçeceğim. Hatta bu konuyada faydası olsun Apple bir süreden sonra çok ağır kasıyor. Hafif takılma falan değil animasyonlar kökten gidiyor.

Hocam, batarya konusunda çok sıkıntılı 3 saat ekran süresi alıyorum. Onu geçtim artık zaten, ama bazen ara yüzde kasma ve küçük donmalar yaşanıyor. Elimde de Watch 6 olunca iPhone'a geçmeye karar verdim. Yoksa bu fiyat bandında düz S25 var, sağlam cihaz.

Hocam S22 sorunlu model zaten. IPhone’ye bence hiç bulaşmanıza gerek yok. Ben bulaştım insanları bulaştırmamaya çalışıyorum artık. S22 ve S23 serisi sıkıntılı zaten. S24 serisi falan ne kasma var ne sıkıntı. Bataryası falan 6-7 saat garanti. Watch 6’yı satıp bence Samsung Watch alıp telefonu da Samsung almayı tercih ederdim hocam.

Hocam, S24 serisinde ekranda kumlanma sorunu olduğunu biliyorum. Bu yüzden hiç alma taraftarı değilim ama düz S25 ilgimi çekiyor. 16e veya düz S25 arasında bir seçim yapacağım ama dediklerinizi de düşünüp mantıklı bir karar vereceğim. Teşekkür ederim.

Bu arada sizin yerinizde olsam S24 FE alırdım. Çok güzel cihaz.

Yani 16e gereksiz pahalı ülkemizde. S25 her türlü daha mantıklı.

@Asily, hocam selam. 22 bin TL'ye takas mantıgı ile beraber MediaMarkt'tan liste fiyatı maksimum 33 bin TL olacak sekilde telefon önerir misiniz? 10500TL takas destegi sundu MediaMarkt. 13 de ilgimin altında ama büyük ihtimalle denemeden karar vermeyeceğim tekrar belirteyim.

Zamanında S22 kullanmış biri olarak açıkcası S22'den 16e'ye kafa kafaya takasta bile geçmem ne yalan söyleyeyim. Ekran daha kötü, kamera daha kötü, çerçeve/tasarım daha kötü ne iyi? CPU. Bu arada o 16e'nin ana kamera sensörü de öyle 16'yla falan aynı değil, yakından uzaktan alakası yok. 1/2.55 inç iPhone 12 ile aynı boyutta bambaşka bir sensör. S22 benim elimdeyken pil hariç hiçbir sorunu yoktu. Şu an S24 kullanıyorum onunla da çok mutluyum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…