erenvortex

Uzman
Merhaba arkadaşlar,

Şu anda elimde iPhone 14 Pro Max var. Boş alanım 30-40 GB civarı bir şey. Pil sağlığım ise yüzde 86. Şu anda ise 18.7.2 kullanmaktayım. Sizce 26.1'e (yakında çıkacak diye biliyorum) geçmeli miyim?

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer ki yeni gelen özellikler cidden bir işinize yaramıyorsa gerek yok bence.
Hocam zaten 14 Pro Max olduğu için yapay zeka yok. Bir türlü fotoğraftan bir şeyler silme özelliğini de düzeltemediler. Bana kazandıracağı tek şey ekstra 20GB yük, daha az performans ve daha düşük pil ve birkaç tasarımsal yenilik o kadar. Kısacası paso zarar. Birkaç sürüm sonrasında tekrar bi düşüneceğim. Umarım adam gibi bir şeyler yapabilirler.

Daha yeni 17’den 18’e geçtim. Bugün AVM’de iPhone 17 incelerken iOS 26’yı da inceledim hiç beğenmedim. Galiba bu telefon hep iOS 18’de kalacak.

Daha yeni 17’den 18’e geçtim. Bugün AVM’de iPhone 17 incelerken iOS 26’yı da inceledim hiç beğenmedim. Galiba bu telefon hep iOS 18’de kalacak.
Hocam benim de birkaç arkadaşım geçti (14 Pro Max ve düz 15) dediklerine göre tasarımsal yenilikler harici pek bir şey yokmuş. Düz 15 olan arkadaşım pilin su gibi bitmesinden çok sıkıntı çektiğini söyledi. 14 Pro max olan arkadaşım bu sorunun onda da olduğunu ancak daha az etkilediğini söyledi. Muhtemelen Pro Max olmasından dolayıdır. Bilmiyorum ben hala daha geçmeme taraftarıyım. Düzgün bir şeyler getirene kadar seve seve kullanırım 18'i.