Son bir yıldır iPhone 14 Pro Max kullanıyorum ancak telefonun benim için aksesuardan farkı yok. Android'e dönüş yapmayı düşünürken, Xiaomi 14 Ultra ile takas teklifi aldım. Sizce bu takas mantıklı mı? Xiaomi 14 Ultra iyi midir? Yoksa IP de kalıp sürüm mü yükselteyim?

Yani ihtiyaçlarınıza göre değişir yalnızca donanım açısından bakarsak mantıklı ancak HyperOS arayüzü ve iOS arasındaki tutarlılık farkından dolayı memnun etmeyebilir iOS'e bir defa alıştıktan hemen sonra, en azından Samsung'un S Ultra'larına bakın derim ne kadar donanım açsından Mi 14 Ultra'yı tercih ediyor olsam da. Eğer sorun olmaz diyorsanız yapılabilir bir geçiş.

Son bir yıldır iPhone 14 Pro Max kullanıyorum ancak telefonun benim için aksesuardan farkı yok. Android'e dönüş yapmayı düşünürken, Xiaomi 14 Ultra ile takas teklifi aldım. Sizce bu takas mantıklı mı? Xiaomi 14 Ultra iyi midir? Yoksa IP de kalıp sürüm mü yükselteyim?
Bütçe ne kadar ve ne gibi kullanımlar olucak? Sizin için en çok ne önemli?

Bütçe ne kadar ve ne gibi kullanımlar olucak? Sizin için en çok ne önemli?

Twitter ve internette gezmek için kullanıyorum, başka bir amacım yok. Ayrıca iPhone bana pratik gelmiyor. Ekran döndürme kilidi açıkken döndürme kısayolu gibi özellikler yok. Bu gibi şeyler yüzünden Samsung’dan geçince bayağı zorlanmıştım. Konuyu açarken Xiaomi 14 Ultra hakkında yorumları görmek istemiştim.

Son düzenleme:
Twitter ve internette gezmek için kullanıyorum, başka bir amacım yok. Ayrıca iPhone bana pratik gelmiyor. Ekran döndürme kilidi açıkken döndürme kısayolu gibi özellikler yok. Bu gibi şeyler yüzünden Samsung’dan geçince bayağı zorlanmıştım. Konuyu açarken Xiaomi 14 Ultra hakkında yorumları görmek istemiştim.

Android seviyor iseniz Xiaomi alın. Reklam ve bloatware işi kolay halledilir, konu açabilirsin. İki telefonda seni üzmeyecek kadar iyi telefonlar.

Android seviyor iseniz Xiaomi alın. Reklam ve bloatware işi kolay halledilir, konu açabilirsin. İki telefonda seni üzmeyecek kadar iyi telefonlar.
Mi serisi amiral gemisi olduğu için reklam içermiyor. Rahatlıkla alabilir. Redmi ve POCO modelleri bile galeri gibi uygulamalar için reklam göstermiyor.

A16 Bionic, 6 GB RAM gibi faktörlerin sebep olduğu donanımsal RT hızlandırması olmaması, Apple Intelligence desteklenmemesi ve kamerasının bir sonraki nesile göre yetersiz olması açısından iPhone 14 Pro Max yerine başka cihazlar tercih edilebilir. Size tavsiyem Android'e geçmekten çok, en azından iPhone 15 Pro veya Pro Max gibi bir modele geçmeniz olacaktır. iPhone 14 Pro Max'e göre çok daha uzun ömürlü ve yetenekli cihazlar.