Burada zevklere ve renklere göre yorum yapmıyoruz, hatırlatma bitmiştir.

Tabii ki geçilir. 14 Ultra iPhone 14 Pro'dan daha iyi bir cihaz. Aynı zamanda bir nesil daha yeni. Arayüzdür yazılımdır o sizin bileceğiniz iş ama birebir kıyasta 14 Ultra çok daha iyi.

Twitter ve internette gezmek için kullanıyorum, başka bir amacım yok. Ayrıca iPhone bana pratik gelmiyor. Ekran döndürme kilidi açıkken döndürme kısayolu gibi özellikler yok. Bu gibi şeyler yüzünden Samsung’dan geçince bayağı zorlanmıştım. Konuyu açarken Xiaomi 14 Ultra hakkında yorumları görmek istemiştim.
Daha önceden Samsung kullandınız yanlış anlamadıysam. Eğer daha önceden bir Samsung deneyiminiz varsa Samsung’un amiral gemisi tercih edilebilir. Aynı zamanda Xiaomi 14 Ultra’da çok iyi bir cihaz. Yani burada kararsız kalabilirsiniz. Zaten Xiaomi Mi serisine değer verdiği için yazılımsal sıkıntı çıkmaz. Bilerek Redmi’lere yapıyor o olayı. Yani Samsung’un Ultra serisi de tercih edilebilir. Kamera sizin için önemli mi. Kalite, yakınlaştırma falan. İkisinin de kamerası çok daha iyi. Eğer profesyonel çekimler yapıcaksanız ve fotoğraf kitini alıcaksanız Xiaomi 14 Ultra mantıklı olabilir. Ama kamera seti alınmayacaksa ikisi de eşit neredeyse kamera olarak.

Herkese teşekkürler. Anlık olarak geçiş yapmış bulunuyorum. Unutmuşum ama biraz zorladı :D

WhatsApp Image 2025-05-05 at 00.00.06.webp