serhatmorgan
Uzman
Telefon iPhone 14 Pro. Bilgisayara hangi uygulamayla nasıl atacağım onu bilmiyorum. Live özelliğini kaybettirmeden nasıl atacağım onu hiç bilmiyorum.
Hocam bende şuan 50 GB iCloud var ama cihazda 180 GB fotoğraf var. Onu nasıl yapacağız? iCloud'u bir seferlik yükseltmek mi gerekir?iCloud'un sitesine gir:
iCloud
Log in to iCloud to access your photos, mail, notes, documents and more. Sign in with your Apple Account or create a new account to start using Apple services.www.icloud.com
Ana sayfadan "Fotoğraflar" bölümüne gel.
Eki Görüntüle 135625
Bilgisayara aktarmak istediğin fotoğraf veya fotoğrafları seç ve sağ üst köşeden indire tıkla.
Eki Görüntüle 135626
İndirilen ZIP dosyasında fotoğrafın hem live hali, hem de normal hali olacak.
Eki Görüntüle 135627
Hocam bende şu an 50 GB iCloud var ama cihazda 180 GB fotoğraf var. Onu nasıl yapacağız? ICloud'u bir seferlik yükseltmek mi gerekir?
Çok yardımcı oldun bir de son bir şey sorayım. Bu indirdiğim live fotoğraflar Windows'da live halinde gözükmez değil mi? Tekrar telefona atmak gerekir yani?O zaman iCloud+ planınızı yükseltmeniz gerekiyor. Eğer imkanınız var ise kesinlikle 200 GB'e geçin derim. Başka yolu maalesef yok diyebiliriz zira Google Drive gibi bulut sistemlerinin live fotoğraf desteği yok hatırladığım kadarıyla.
İndirilen ZIP dosyasında fotoğrafın hem live hali, hem de normal hali olacak.
Eki Görüntüle 135627
Ben şimdi bu 200 GB'lık paketi aldım. Yedeklemeyi başlattım. Yedekledikten sonra telefonumdaki tüm fotoğrafları silsem iCloud hesabıma girdiğimde fotoğrafları orda bulabilirim değil mi?@serhatmorgan
Rica ederim, demek istediğin şeyi tam olarak anlayamadım. İlk mesajımda dediğim gibi:
Live hali dediğim, MOV dosya biçiminde 3 saniyelik bir video aslında. Zira, live fotoğraf dediğimiz şey de denklanşöre basılmadan önceki 1.5 ve basıldıktan sonraki 1.5 saniyeyi alan bir video kaydı.
Ben şimdi bu 200 GB'lık paketi aldım. Yedeklemeyi başlattım. Yedekledikten sonra telefonumdaki tüm fotoğrafları silsem iCloud hesabıma girdiğimde fotoğrafları orada bulabilirim değil mi?
O zaman bu iCloud'un mantığını doğru mu anlamışım: benim telefonumdaki fotoğraflarıma bilgisayardan erişmeme ve indirmeme imkan sağlıyor ve telefon kaybı gibi durumlarda her şeyin yedeğini tutuyor.Hayır. Siz telefonunuzda fotoğrafları sildikten sonra bir sonraki senkronizasyonda iCloud'dan da silinir maalesef.