Yurt dışı, çift fiziksel SIM, 128 GB, mor, değişensiz, pil 78 olan 14 Pro var. Sadece dinamik adanın altında hafif bir mürekkep var küçük leke gibi. 19.000 TL istiyorum. Takas teklifi şöyle: 12 mini Türkiye cihazı değişensiz siyah pil 75 kozmetiği iyi ve üstüne de 11 veriyor. Beyaz, 64 GB, pil 74, Türkiye cihazı, değişensiz, kozmetiği iyi ve üstüne de 1500 veriyor. Sizce takas mantıklı mı?
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 13 Haziran 2024
- Makaleler
- 23
Mantikli degil. İki turlu de downgrade yemis olacaksin. 12 mini ve 11'in yerine eli yuzu duzgun temiz bir Türkiye cihazi Android telefon alabilirsin. Hatta sifir da alabilirsin. Mesela Galaxy A56 uygun olur. 14 Pro Max'in yurt disi olmasi ve hasarli olmasi biraz moral bozucu olmus ama saydigin cihazlar yerine elindekini kullanman da bir secenek.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 6
Yurt dışı, çift fiziksel SIM, 128 GB, mor, değişensiz, pil 78 olan 14 Pro var. Sadece dinamik adanın altında hafif bir mürekkep var küçük leke gibi. 19.000 TL istiyorum. Takas teklifi şöyle: 12 mini Türkiye cihazı değişensiz siyah pil 75 kozmetiği iyi ve üstüne de 11 veriyor. Beyaz, 64 GB, pil 74, Türkiye cihazı, değişensiz, kozmetiği iyi ve üstüne de 1500 veriyor. Sizce takas mantıklı mı?
Değil.
2 3 saat ekran süresi (şüpheli) verecek bir cihaz fosil olmuş ve 64 GB fosil bir cihaz daha veriyor.
Ben olsam pil değiştirir devam ederim.
- Makaleler
- 1
Attan inip eşeğe bineceksin, yurt içi Android al dâhâ iyi.
Al sat için alacağım zaten kullanmak için değil. Al sat için mantıklı mı sizce.
Al sat için alacağım zaten kullanmayacağım.
Mantikli degil. İki turlu de downgrade yemis olacaksin. 12 mini ve 11'in yerine eli Yuzu duzgun temiz bir Türkiye cihazi Android telefon alabilirsin. Hatta sifir da alabilirsin. Mesela Galaxy A56 uygun olur. 14 Pro Max'in yurt disi olmasi ve hasarli olmasi biraz moral bozucu olmus ama saydigin cihazlar yerine elindekini kullanman da bir secenek.
Son düzenleme:
- Makaleler
- 23
O konuda bir sey diyemeyecegim. Al sat konusunda emin olman lazim. Yoksa zarar edebilirsin.Al sat için alacağım zaten kullanmak için değil. Al sat için mantıklı mı sizce.
Değil.
2 3 saat ekran süresi (şüpheli) verecek bir cihaz fosil olmuş ve 64 GB fosil bir cihaz daha veriyor.
Ben olsam pil değiştirir devam ederim.
Al sat için alacağım.
Attan inip eşeğe bineceksin, yurt içi Android al dâhâ iyi.
Al sat için alacağım.
Satıp A56 veya nothing 3A ile takasla, n3a için üstüne para ödemen gerekebilir.
Al sat için alacağım.
O konuda bir şey diyemeyecegim. Al sat konusunda emin olman lazim. Yoksa zarar edebilirsin.
Anladım.
Değer. Bu iPhone 14 Pro'yu 19a zor satarsın. Hasarlı olduğu için 17ye anca satilir. iPhone 11e en kotu 10000k desek zaten 12 mini 7500 TL'ye denk gelmiş oluyor. Her türlü 7500'ten fazlaya satarsınız. En kötü 13.
Kozmetik de önemli.
Kozmetik de önemli.
Değer. Bu iPhone 14 Pro'yu 19a zor satarsın. Hasarlı olduğu için 17ye anca satilir. iPhone 11e en kotu 10000k desek zaten 12 mini 7500 TL'ye denk gelmiş oluyor. Her türlü 7500'ten fazlaya satarsınız. En kötü 13.
Kozmetik de önemli.
Kâr kaç TL olur ona göre yapacağım yoksa beklemeye pek değmez. Dinamik ada bu şekilde. Fotoğrafı ekledim.
Dosya Ekleri
Son düzenleme: