iPhone 14 vs Samsung S24+ vs Samsung S25

SeoLeX

Uzman
Arkadaşlar selam. Yakın zamanda yeni telefon almayı planlıyorum ancak kararsız kaldım. Şu anda tercih olarak aklımda iPhone 14, Samsung S24+ ve S25 gibi telefonlar var ve bütçem de o civarlarda. Uzun yıllar kullanabileceğim telefon önerilerine açığım ya da hangisini seçmeliyim? Fotoğraf çekmeyi seviyorum aynı zamanda oyun da oynamayı planlıyorum. Herhangi bir Apple'ya da Samsung ekosistem ürününe de sahip değilim şu anda. iPhone 14 diğerlerine göre yaşlı kalıyor ama hâlâ tercih edilen bir seçenekmiş gibi geldi. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
S25 yerine neden S24+ önerdiğinizi öğrenebilir miyim acaba? işlemci olarak S25 daha fazla öneriliyordu normalde, bilinmeyen kronik sorunları mı var?

S25 yerine neden S24+ önerdiğinizi öğrenebilir miyim acaba? işlemci olarak S25 daha fazla öneriliyordu normalde, bilinmeyen kronik sorunları mı var?
S24+ ta daha iyi ekran ve batarya var. İki işlemcide normal kullanıcı için fazlasıyla yeterli.

S25 tercih ederim ben bu uclu arasindan. Android ve Exynos birlesince telefonun ekran kapaliyken yedigi sarj arsa cikiyor maalesef.

iPhone 14 alınmaz. Onun yerine 13 al mesela.
Ama iPhone bu bütçede alınmaz baştan onu söyleyim.
S24+ bataryadan S25'i işlemciden öneririm.
Eğer S25'teki kullanıcı yorumlarındaki ekran süresi senin için iyi ise onu alabilirsin.
Ama S24+ ın ekran ile kullanıcı yorumlarındaki batarya daha çok hoşuna gittiyse onu alabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…