Aradaki fiyat farkını verecek ne özellikler var iPhone 17'de? Uzun ömürlülük açısından hangisi mantıklıdır? Genel olarak Brawl Stars, PUBG tarzı oyunlar oynuyorum. Kamera farkları nasıldır aradaki fiyata göre?
Detaylar
Kim cevapladı?Aradaki fiyat farkını verecek ne özellikler var iPhone 17'de? Uzun ömürlülük açısından hangisi mantıklıdır? Genel olarak Brawl Stars, PUBG tarzı oyunlar oynuyorum. Kamera farkları nasıldır aradaki fiyata göre?
S26 Ultra alın.
- Makaleler
- 23
S25 degil de S26 bakman daha mantikli olur.
Dikdörtgen tasarımı sevmiyorum pek, bir de büyük takoz gibi telefonlar hoşuma gitmiyor.
Asily 19
Üstün
Bu ikisi arasında 17 daha iyi. Ancak sizin kullanımınız zaten günlük kullanım, S26 yeterli olur.Aradaki fiyat farkını verecek ne özellikler var iPhone 17'de? Uzun ömürlülük açısından hangisi mantıklıdır? Genel olarak Brawl Stars, PUBG tarzı oyunlar oynuyorum. Kamera farkları nasıldır aradaki fiyata göre?
Astrea Virgo 27
Yetkin
Iphone 17 tabi. Galaxy S25 = S26,S24,S23,S22.
Tabi o bütçeye farklı alternatiflere de yönelebilirsiniz ancak eko sistem için arıyorsanız seçenekleriniz kısıtlıdır maalesef.
Tabi o bütçeye farklı alternatiflere de yönelebilirsiniz ancak eko sistem için arıyorsanız seçenekleriniz kısıtlıdır maalesef.
Surface Area 40
Üstün
- Makaleler
- 3
Tabii ki iPhone 17...
- Makaleler
- 1
İphone 17'ye 80 bin verseydim karşısında S25 modeline bakmazdım.
İkisi arasından 17 düşünürdüm, öbür türlü S25 Ultra, Vivo X300, Mi17 vs...
Belki ekran süresi eleştirilebilir.
İkisi arasından 17 düşünürdüm, öbür türlü S25 Ultra, Vivo X300, Mi17 vs...
İkinci elde satış avantajı yüksek, kamera sensörü, M14 panel gibi tırı vırı şeylere değinmeye gerek yok.
Belki ekran süresi eleştirilebilir.