Bütçe
50.000 TL

integralsavar 2

Gelişen
Benim için telefonun uzun ömürlü ve akıcılığını koruyor olabilmesi önemli. Oyun falan oynayan biri değilim; en fazla Stardew Valley, balatro tarzı şeyler oynarım. Kağıt üstünde S25 çok daha iyi gözüküyor ama yine de sorma gereği duydum. Şimdiden teşekkürler.

8 GB RAM ve alti hicbir iPhone modeli alinmaz. 50.000 TL butcede de S25 alinmaz S26 varken. 17e veya S26'ya bakabilirsin. İkisi arasindan benim tercihim S26 olurdu. iPhone'un dezavantajlari daha fazla cunku.
Hocam iphone 15'e net şekilde hayır mı diyorsunuz? Diyorsanız sebebi nedir?

50k öyle bir miktar ki çok arada kalıyor insan. Samsung S26 iyidir.
Hocam bütçeyi ben belirleyemiyorum maalesef üniversite hediyesi. Malumunuz bugün sonuçlar açıklandı :)

Benim için telefonun uzun ömürlü ve akıcılığını koruyor olabilmesi önemli. Oyun falan oynayan biri değilim; en fazla Stardew Valley, balatro tarzı şeyler oynarım. Kağıt üstünde S25 çok daha iyi gözüküyor ama yine de sorma gereği duydum. Şimdiden teşekkürler.

Güncelleme yapılmamıs S26 ya tek derim. Bu s serilerinin güncelleme ile batarya performansı düşüyor. Ondan güncelleme yapmadığın sürece S26 senin için en iyi seçenek.

Güncelleme yapılmamıs S26 ya tek derim. Bu s serilerinin güncelleme ile batarya performansı düşüyor. Ondan güncelleme yapmadığın sürece S26 senin için en iyi seçenek.
S26 ya çıkamıyorum hocam bir de onun kamera tasarımı pek hoşuma gitmiyor ne yalan söyleyeyim. S25'in sade görüntüsünü tercih ederim. Bir de bu güncelleme konusu nedir, güncelleme alınca neden batarya performansı düşsün ki telefonun?