Arlecchino
Başarılı
Esneklik sağlayıp belki değiştirebilirler. Normal değil muhtemelen yazılımsal bir sorundur.
Benede öyle düşünüyorum hocam. Çünkü kimle konuşsam normal değil servise götür diyor.Esneklik sağlayıp belki değiştirebilirler. Normal değil muhtemelen yazılımsal bir sorundur.
Yarın bi götürüp bilgi alacağım hocam ne olursa olsun. Sonuçta teknolojik cihaz her şey olabilir.Batarya sağlığı dediğimiz şey lineer, düz bir çizgi gibi azalmıyor ki. Dikkatli kullandığınız sürece yazılımsal değerin bir önemi yok.
800-1000 döngü garantili cihazlar için anormal denilebilinecek bir durum gibi. Yani bence götürülmesine gerek yok ancak bilgi alabilirsiniz.
Eki Görüntüle 229335
Benim döngü...
Kuzenim de aynı cihaz var hocam 144 döngü de %100 hala dışarıda iPhone kullanan birkaç arkadaşıma daha sordum bana normal olmadığını ve servise bi göstermem gerektiğini söylediler. Onun için konu açma gereğinde bulundum. Kaldı ki 200 döngü ile %98 gayet iyi bir derece.Cihazım 4 aylık, ks ile aynı cihazı kullanıyorum döngüm 200 sağlık 98. Orijinal adaptör kullandım 20-80 kuralı ilk 5-6 döngü, sonra tamamen 0-100 ettim.
Kuzenim de aynı cihaz var hocam 144 döngü de %100 hala dışarıda iPhone kullanan birkaç arkadaşıma daha sordum bana normal olmadığını ve servise bir göstermem gerektiğini söylediler. Onun için konu açma gereğinde bulundum. Kaldı ki 200 döngü ile %98 gayet iyi bir derece.
Normal değil zaten kalibrasyonla alakalı hatadır.Benede öyle düşünüyorum hocam. Çünkü kimle konuşsam normal değil servise götür diyor.