800-1000 döngü garantili cihazlar için anormal denilebilinecek bir durum gibi. Yani bence götürülmesine gerek yok ancak bilgi alabilirsiniz.

Screenshot_20260224_221516_aBattery.webp

Benim döngü...

Cihazım 4 aylık, ks ile aynı cihazı kullanıyorum döngüm 200 sağlık 98. Orijinal adaptör kullandım 20-80 kuralı ilk 5-6 döngü, sonra tamamen 0-100 ettim.
Kuzenim de aynı cihaz var hocam 144 döngü de %100 hala dışarıda iPhone kullanan birkaç arkadaşıma daha sordum bana normal olmadığını ve servise bi göstermem gerektiğini söylediler. Onun için konu açma gereğinde bulundum. Kaldı ki 200 döngü ile %98 gayet iyi bir derece.

Kuzenim de aynı cihaz var hocam 144 döngü de %100 hala dışarıda iPhone kullanan birkaç arkadaşıma daha sordum bana normal olmadığını ve servise bir göstermem gerektiğini söylediler. Onun için konu açma gereğinde bulundum. Kaldı ki 200 döngü ile %98 gayet iyi bir derece.

Döngünün yetersiz olması sebebiyle büyük ihtimal bir şey demezler, müşteri memnuniyeti açısından da çok umutlu değilim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nadiren de olsa piller fabrikasyon olarak %1-2 düşük kapasiteyle banttan çıkabilir, cihaz üretildikten itibaren satılana kadar 1-2 yıl boyunca %100 şarjda beklemişse pil sağlığı aşağı yukarı %8-10, %45 şarjda ise pil sağlığı %1-2 düşebilir. Ayrıca cihaz kalibrasyon yaptıkça sağlık kısmı oturur. Bazen hiç bitmez bazen tık diye %2-3 düşer normaldir.