iPhone 15, 46 şarj döngüsünde pil sağlığı %98’e düştü

Esneklik sağlayıp belki değiştirebilirler. Normal değil muhtemelen yazılımsal bir sorundur.

Batarya sağlığı dediğimiz şey lineer, düz bir çizgi gibi azalmıyor ki. Dikkatli kullandığınız sürece yazılımsal değerin bir önemi yok.

Batarya sağlığı dediğimiz şey lineer, düz bir çizgi gibi azalmıyor ki. Dikkatli kullandığınız sürece yazılımsal değerin bir önemi yok.
Yarın bi götürüp bilgi alacağım hocam ne olursa olsun. Sonuçta teknolojik cihaz her şey olabilir.

800-1000 döngü garantili cihazlar için anormal denilebilinecek bir durum gibi. Yani bence götürülmesine gerek yok ancak bilgi alabilirsiniz.

Benim döngü...

800-1000 döngü garantili cihazlar için anormal denilebilinecek bir durum gibi. Yani bence götürülmesine gerek yok ancak bilgi alabilirsiniz.

Eki Görüntüle 229335

Benim döngü...

Cihazım 4 aylık, ks ile aynı cihazı kullanıyorum döngüm 200 sağlık 98. Orijinal adaptör kullandım 20-80 kuralı ilk 5-6 döngü, sonra tamamen 0-100 ettim.

Cihazım 4 aylık, ks ile aynı cihazı kullanıyorum döngüm 200 sağlık 98. Orijinal adaptör kullandım 20-80 kuralı ilk 5-6 döngü, sonra tamamen 0-100 ettim.
Kuzenim de aynı cihaz var hocam 144 döngü de %100 hala dışarıda iPhone kullanan birkaç arkadaşıma daha sordum bana normal olmadığını ve servise bi göstermem gerektiğini söylediler. Onun için konu açma gereğinde bulundum. Kaldı ki 200 döngü ile %98 gayet iyi bir derece.

Döngünün yetersiz olması sebebiyle büyük ihtimal bir şey demezler, müşteri memnuniyeti açısından da çok umutlu değilim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nadiren de olsa piller fabrikasyon olarak %1-2 düşük kapasiteyle banttan çıkabilir, cihaz üretildikten itibaren satılana kadar 1-2 yıl boyunca %100 şarjda beklemişse pil sağlığı aşağı yukarı %8-10, %45 şarjda ise pil sağlığı %1-2 düşebilir. Ayrıca cihaz kalibrasyon yaptıkça sağlık kısmı oturur. Bazen hiç bitmez bazen tık diye %2-3 düşer normaldir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…