Aklımda zaten o vardı hocam sıfır değil ama 2.el olarak düşünüyordum da kamerasında ekstra şeyler yok diye biraz çekiniyordum sadece. Yine duruma göre 1. sırada 16e var ama.
Yani şu senaryoda iPhone 15'e o parayı vermektense YD iPhone 16 Pro alıp iPhone X'i de yedek cihaz yapmak çok daha mantıklı. Tercih sizin, ben Android alırdım.
Tanıdık bir telefoncu var. 41'e koymuş fiyatını, bana 39 yapar mış ama 38'e de ayarlarım. Üstüne iPhone X'i verip ve düz hesap 35 yaptırırım diye düşünüyorum.
Yani şu senaryoda iPhone 15'e o parayı vermektense YD iPhone 16 Pro alıp iPhone X'i de yedek cihaz yapmak çok daha mantıklı. Tercih sizin, ben Android alırdım.
YD telefonlara ilgim sıfır hocam 2 telefon taşımak istemiyorum, Hava olsun diye de almak istemiyorum bir telefonu. İşimi görsün, Sorun çıkartmasın, 2 3 yıl da yazılım desteği alsın yeter de artar bile. iPhone X bana göre hala güzel telefon fakat ios sürümü yüzünden YT Music bile yükleyemiyorum.
Yurt dışı telefonlara ilgim sıfır hocam 2 telefon taşımak istemiyorum, hava olsun diye de almak istemiyorum bir telefonu. İşimi görsün, sorun çıkartmasın, 2 3 yıl da yazılım desteği alsın yeter de artar bile. iPhone X bana göre hala güzel telefon fakat iOS sürümü yüzünden YT Music bile yükleyemiyorum.
YD telefonlara ilgim sıfır hocam 2 telefon taşımak istemiyorum, Hava olsun diye de almak istemiyorum bir telefonu. İşimi görsün, Sorun çıkartmasın, 2 3 yıl da yazılım desteği alsın yeter de artar bile. iPhone X bana göre hala güzel telefon fakat ios sürümü yüzünden YT Music bile yükleyemiyorum.
Jailbreakı çok kez düşündüm fakat ne zararı ve ne gibi dezavantajları var anlayamadım. Değişiklik yine de şart gibi artık bence. Kamerası da pek tatmin etmiyor çünkü . Biraz da bahane arıyorum kendime.