iPhone 15 alınır mı?

Uzun yıllar kullanımda zaten yine iPhone tarafı önde.
iPhone amiral gemisi cihaz satıyor, makinenin donanımı güçlü olunca ve yazılımı da kararlı çalışınca cihaz uzun ömürlü oluyor.
SD 675'i 5 sene kullandım, para harcayarak aldığın şeyler bunlar, marka övmeye gerek yok.

Bu arada dostlar 14 Pro da bulunabiliyormuş 40 - 43 arasına. Bu mantıklı olur mu peki? En azından geniş açı vb olur 16e de yokmuş. Bide dinamik island şeyini denemek istiyorum ya.

İnsanlar şu sıralar halen iPhone 11 kullanıyor, peki şu sıralar aynı anda çıkmış olan S10 serisinin ne durumda olduğunu kontrol ettiniz mi?

Marka övdüğüm de yok, olan neyse o... Kendim de Android kullanıyorum ayrıca.

İnsanlar şu sıralar halen iPhone 11 kullanıyor, peki şu sıralar aynı anda çıkmış olan S10 serisinin ne durumda olduğunu kontrol ettiniz mi?
Birisinde Exynoss faciası var, öbürü de cayır cayır yanıyor, kullanılabiliyor olması kullanılmasını gerektirmiyor.
Marka övdüğüm de yok, olan neyse o... Kendim de Android kullanıyorum ayrıca.
İOS'un optimizasyonunu ve kamerasını ben de tutuyorum ama parasın telefonu değil maalesef.

@oğuz sasi, 14 Pro'nun paneli de ekrani da kamera paketi de daha kaliteli 16e'den. Bence tercih edilir. Sahsen 2026 yilinda genis acisiz, 1/2.55" sensorlu bir telefona o parayi baymazdim.

@Violett bu bantta ikinci el 16 bulunabilir mi acaba?
Bulunamıyor hocam bakmıştım. 50 civarlarına satılıyor.

@oğuz sasi, 14 Pro'nun paneli de ekrani da kamera paketi de daha kaliteli 16e'den. Bence tercih edilir. Sahsen 2026 yilinda genis acisiz, 1/2.55" sensorlu bir telefona o parayi baymazdim.
14 Pro bulunabiliyor hocam fakat bazılarının ekranı değişmiş oluyor o yüzden bu bütçelere satılıyorlarmış. Ne kadar mantıklı bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…