Detaylar
Kim cevapladı?Görkem Say
Üstün
Sifir fiyatlari 16 Pro ile ayni hatta 16 Pro biraz daha ucuz. Zaten sadece iPhone istiyormussunuz pek de alternatifiniz yok model olarak.
Az önce Teknosadan baktım, Iphone 15 pro 73.000 lirayken Iphone 16 pro 83.000 liraymış, sizce aradaki 10.000 TL farka değer mi? Normalde planımda Iphone 15 pro almak vardı ama bütçeyi arttırıp Iphone 16'da alabilirim.Sifir fiyatlari 16 Pro ile ayni hatta 16 Pro biraz daha ucuz. Zaten sadece iPhone istiyormussunuz pek de alternatifiniz yok model olarak.
Elma ısıran
Üstün
Bence iPhone 15 Pro’ya kadar bütçe yükseltebiliyorsan 16 Pro’yu da alırsın. 16 Pro tavsiye ederim.
Albus Dumbledore
Yetkin
Aktif olarak kulandığım cihaz. Arada anlamsız fazla ısınıyor onun haricinde pek sorunu yok ama almışken üstüne 10k koyup 16 Pro alın.
RoaringLion
Üstün
iPhone 15 Pro Mavi Titanyum kullanıyorum. Rengine hastayım. iPhone 16 Pro’ların hiçbirinin rengini beğenmedim.
Buna rağmen son çıkanı almak daha mantıklı. Biri on sene gidecekse diğeri on bir sene gider.
Buna rağmen son çıkanı almak daha mantıklı. Biri on sene gidecekse diğeri on bir sene gider.
Son düzenleme:
Yine de İPhone XS MAX kadar ısınmıyordur demi? Telefonu yenilememin sebebi İPhone XS MAX aşırı ısınıyor bazen, gerçi birisi 2018’de birisi 2023’de çıktı şu an kullandığım telefona göre daha az ısınıyordur İPhone 15 pro.Aktif olarak kulandığım cihaz. Arada anlamsız fazla ısınıyor onun haricinde pek sorunu yok ama almışken üstüne 10k koyup 16 Pro alın.
Lemrado
Uzman
1 yıldan fazladır 15 pro kullanıyorum. İlk IOS telefonum ve evet gerçekten memnunum, hızı kullanım kolaylığı falan çok hoş, sadece şarj konusunda sorun yaşıyorum o da %90 altına düştükten sonra oldu, onun dışında ön kamerası telefonu ilk aldığım berbattı hala da öyle ama artık gözüm alıştı (berbat dediysem 14 pro'ya göre berbat) ama şuan alacak olsam 15 pro değil 10k daha eklerim 16 pro alırım.
Eğer 10k sorun değil ise 16 Pro daha mantıklı. Düşünmenize bile gerek yok. Telefon alırken her zaman bütçe yeterse, en günceli tercih etmek mantıklıdır.