Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 18 Aralık 2023
8 saat ekran süresi verecek bir cihaz değil. Ayrıca ısınma sorunlu.
Alınır
Crestfallen 83
Başarılı
2.el piyasasında bence 15 Pro Max daha mantıklı. Uygun fiyatlı satanlarda denk geliyor.
Eren A 8
Yetkin
Nasıl bir ısınma durumu var acaba?8 saat ekran süresi verecek bir cihaz değil. Ayrıca ısınma sorunlu.
Pro Max çok büyük hocam ya. Buna da 62K ve 6 taksit peşin istiyorlar.2.el piyasasında bence 15 Pro Max daha mantıklı. Uygun fiyatlı satanlarda denk geliyor.
Olur da oyun oynamak isterseniz el yakacak derecede ısınıyor ve oyunlardan atabiliyor. Şarjda gündelik kullanımda da aynı şey geçerli şarjda kullanmamak lazım. Bir de yaz sıcaklarında dışarıda gündelik kullanımda ısınıp ekran parlaklığını dibe düşürüp kullanılamaz hale getirebiliyor kendini.
Bandırmalı1965 46
Yetkin
Nasıl bir ısınma durumu var acaba?
Pro Max çok büyük hocam ya. Buna da 62K ve 6 taksit peşin istiyorlar.
Titanyum gövde olduğu için ısıyı atamıyor aynı sorun IP 16'da da var aşırı ısınıyorlar.
Crestfallen 83
Başarılı
Nasıl bir ısınma durumu var acaba?
Pro Max çok büyük hocam ya. Buna da 62K ve 6 taksit peşin istiyorlar.
15 Pro'ya nakit 62 dediyse bence çok. Tabii cihaz durumuda önemli. 6 taksite 62 bilmiyorum.
desire doue 20
Becerikli
Oyundan atma gibi bir durum hiç yaşamadım fakat dehşet ısındığı gerçeği doğru. Kılıfsız tutulmuyor.Olur da oyun oynamak isterseniz el yakacak derecede ısınıyor ve oyunlardan atabiliyor. Şarjda gündelik kullanımda da aynı şey geçerli şarjda kullanmamak lazım. Bir de yaz sıcaklarında dışarıda gündelik kullanımda ısınıp ekran parlaklığını dibe düşürüp kullanılamaz hale getirebiliyor kendini.
Oyundan atma gibi bir durum hiç yaşamadım fakat dehşet ısındığı gerçeği doğru. Kılıfsız tutulmuyor.
Isınmadan dolayı oyundan atma durumunu yaşayan kullanıcılar da var.