Turkmen

Başarılı
Selam,

15 Pro cihazım var. Batarya değişimi yapmak istiyorum.

Normalde batarya mAh 3274 mAh.

Ancak bu sitede 3430 mAh ve orijinal diyor. Nasıl oluyor bu?

Ve ben bu bataryayı alıp sıvı geçirmemezlik durumu vs. için resmi kurumlarda taktırmak istiyorum.

(Apple, Troy, Gürgençler gibi.) Takıyorlar mı?

Kullanıp deneyimleyen var mı?

Hangi ilde yaşıyorsanız Apple servisine gidin Orijinal batarya değişimi yapacaklardır. Ödeme için tahmini 3000 ila 5000 arası bi rakam çıkarırlar. İnternette satılan hiç bir ürünü alma ilerde sorun yaşarsın.

Hangi ilde yaşıyorsanız Apple servisine gidin Orijinal batarya değişimi yapacaklardır. Ödeme için tahmini 3000 ila 5000 arası bi rakam çıkarırlar.

İstanbul'dayım hocam.
Onda sıkıntı yok. Getirim ama beni en çok düşündüren mAH değerleri.
Yoksa bende Zorlu / Akasya veya Troy / Gürgençler getirmeyi plnalıyorum.

İstanbul'dayım hocam.
Onda sıkıntı yok. Getirim ama beni en çok düşündüren mAh değerleri.
Yoksa bende zorlu / akasya veya Troy / gürgençler getirmeyi plnalıyorum.

Kapasiteden kastınız yan sanayi bataryalardan mı? Sırf mAh değeri yüksek diye aslında bir saatli bomba alıyorsunuz. Pil sağlığı yüksek diye satılıp birkaç ay sonra bile şarj tutmaz hale gelen örnekler var bunlardan uzak dur. Orijinal batarya taktır yıllarca sorunsuz kullan.

Kapasiteden kastınız yan sanayi bataryalardan mı? Sırf mAh değeri yüksek diye aslında bir saatli bomba alıyorsunuz. Pil sağlığı yüksek diye satılıp birkaç ay sonra şarj bile tutmaz hale gelir bunlardan uzak dur. Orijinal batarya taktır yıllarca sorunsuz kullan.

Doğru diyorsunuz hocam. Ben en iyisi Apple'da değiştireyim.
Peki değişim için Apple / Troy / Gürgençler mi tavsiye edersiniz?
İstanbul'da olduğum için ( Metrobüs güzergahı ) Zorlu / Akasya sorun olmaz.
Keza Troy / Gürgençler'de aynı şekilde.

Sizin güzergahınıza hangisi uyuyorsa onu tercih edebilirsiniz. Bütün servisler aynı zaten.

Sadece Apple'a git. Troy ikinci opsiyonun olsun. Gürgençler'e sakın gitme.

Yan sanayi bataryaları da unut. Arkadaşın dediği gibi, sırf mAH yüksek diye sadece 1 yıl ömrü olan berbat bataryalar. Güvenli de değiller.

Hayır dışarıdan aldığın bataryayı hiçbir yetkili servis takmaz. Ayrıca dışarıdan aldığın bataryanın hiçbir verisine de güvenemezsin. 9999 mah da yazar, keyfine kalmış. Apple yetkili servisine götür tertemiz halletsinler. Samsung servisleri 1-2 saate değişim yapıp veriyor Apple'da nasıl bilmiyorum telefon ile ara bilgi al. Kolay gelsin.

Sadece Apple'a git. Troy ikinci opsiyonun olsun. Gürgençler'e sakın gitme.

Yan sanayi bataryaları da unut. Arkadaşın dediği gibi, sırf mAH yüksek diye sadece 1 yıl ömrü olan berbat bataryalar. Güvenli de değiller.

Teşekkürler hocam. Apple'a gideyim.

Hayır dışarıdan aldığın bataryayı hiçbir yetkili servis takmaz. Ayrıca dışarıdan aldığın bataryanın hiçbir verisine de güvenemezsin. 9999 mAh da yazar, keyfine kalmış. Apple yetkili servisine götür tertemiz halletsinler. Samsung servisleri 1-2 saate değişim yapıp veriyor Apple'da nasıl bilmiyorum telefon ile ara bilgi al. Kolay gelsin.

Bende ilk defa batarya değişimi yapacağım gibi. Deneyimleyeceğiz bakalım.