İnterneti kapatıyorum, ona rağmen internet yemeye devam ediyor, 50 MB kaldı diye kapattım, her gün azar azar azalıyor 5 MB kaldı şu an. Neden arkadan interneti açmadığım halde benden izinsiz internet yiyor? Hattı sökmek zorunda kaldım internet bitmesin diye. Hangi ayarı düzeltmem gerek?
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 7 Ocak 2024
- Makaleler
- 9
Veri kullanımı kısmında neyin kullandığı gözükmüyor mu?
Son düzenleme:
Veri kullanımı kısmından neyin kullandığı gözükmüyor mu?
Hayır. Hücresel veri kapalı, hiçbir uygulama veri kullanmamış ama internetim azalıyor. Acaba internet sağlayıcısından mı kaynaklı
Operatörünüzün mobil uygulamasını kullanıyorsanız o uygulama içinden veri kullanım detaylarına erişebilirsiniz belki. Turkcell kullanıyorum ben, Turkcell uygulamasında fatura detaylarında dakika duyarlılığında gösteriliyor veri kullanımı.
Elma ısıran 40
Üstün
Bu tarz verilerin işlenmesi biraz zaman alabilir. O nedenle aslında açık olduğu zamandan verileri yeni gösteriyor olabilir.
- Makaleler
- 43
Ayarlar> Hücresel> En aşağıdaki Wi-Fi Destek ve iCloud Drive kısmını kapatın.
Silverback Gorilla
Üstün
bu adamın başına gelmeyen şey yok.İnterneti kapatıyorum, ona rağmen internet yemeye devam ediyor, 50 MB kaldı diye kapattım, her gün azar azar azalıyor 5 MB kaldı şu an. Neden arkadan interneti açmadığım halde benden izinsiz internet yiyor? Hattı sökmek zorunda kaldım internet bitmesin diye. Hangi ayarı düzeltmem gerek?
Hocam normalde operatör de birkaç saat gecikme olabileceğini söylüyor fakat ben interneti 4 gündür kullanmıyorum ve azalıyor.Bu tarz verilerin işlenmesi biraz zaman alabilir. O nedenle aslında açık olduğu zamandan verileri yeni gösteriyor olabilir.
Ayarlar> Hücresel> En aşağıdaki Wi-Fi Destek ve iCloud Drive kısmını kapatın.
Kapalı zaten hocam