O zaman bir sıkıntı olabilir bence biraz daha araştırıp döneceğim size @EsatKa zaten birazdan size detaylı bie açıklama yapar. Bilgisayarda olmadığım için ben şu anda araştıramam.
Detaylar
Kim cevapladı?Tamamdır teşekkür ederim.O zaman bir sıkıntı olabilir bence biraz daha araştırıp döneceğim size @EsatKa zaten birazdan size detaylı bie açıklama yapar. Bilgisayarda olmadığım için ben şu anda araştıramam.
İnternetten baktım herkes şikayetciymiş bu konudan ve son güncellemeler ile olduğunu söylüyorlar fakat resmi bir kaynak yok. Bu hafta içinde bir işlem yaptınız mı? Yazılım güncellemesi gibi.
- Makaleler
- 43
İnternetten baktım herkes şikayetciymiş bu konudan ve son güncellemeler ile olduğunu söylüyorlar fakat resmi bir kaynak yok. Bu hafta içinde bir işlem yaptınız mı? Yazılım güncellemesi gibi.
Yani ufak çaplı sıkıntılar yaşadım ardından 18.0 sürümünden 18.2. 1'e geçtim çok daha berbat oldu durum.
Cihazım yurt dışı hocam maalesef geçemiyorum.
Son düzenleyen: Moderatör:
Bence yardımcı olmazlar biz daha iyi ilgileniyoruz diyebilirim. Daha önceden çok iletişime geçtim ya servise gönderiyorlar ya da bahane üretiyorlar.
Yani ufak çaplı sıkıntılar yaşadım ardından 18.0 sürümünden 18.2. 1'e geçtim çok daha berbat oldu durum.
Cihazım yurt dışı hocam maalesef geçemiyorum.
Zaten 18.2'de yaşanıyor bu sorun, beta sürüm mü bir de?
Nerede yazıyorum bilmiyorum ama sanıyorum ki beta sürüm değil.Bence yardımcı olmazlar biz daha iyi ilgileniyoruz diyebilirim. Daha önceden çok iletişime geçtim ya servise gönderiyorlar ya da bahane üretiyorlar.
Zaten 18.2'de yaşanıyor bu sorun, beta sürüm mü bir de?
Nerede yazıyorum bilmiyorum ama sanıyorum ki beta sürüm değil.
Ayarlar-genel-yazılım güncellemesi bölümünde otomatik yazılım güncellemesinin altında bir bölüm var. Beta güncellemeleri açıksa eğer beta sürümdesinizdir. Tam açıklayamadım kusura bakmayın.
İşaretlediğim bölüm açıksa beta sürümdesinizdir.
Beta değil hocam. Neyse bir şu iTunes ile sıfırlama bitsin düzelmezse o zaman satmaktan başka yapacağım bir şey kalmayacak.Ayarlar-genel-yazılım güncellemesi bölümünde otomatik yazılım güncellemesinin altında bir bölüm var. Beta güncellemeleri açıksa eğer beta sürümdesinizdir. Tam açıklayamadım kusura bakmayın.
@omeerfdd
Yurt dışı yurt içi fark etmez, garanti değil bu. İletişime istediğiniz zaman, istediğiniz şekilde geçebilirsiniz.
Evet ama çok yardımcı olmuyorlar bilerek daha önceden yaşadım. Apple destek Apple'dan soğumamı sağlıyor.
Yeni konular
-
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-
-