Merhabalar, annem 15 Pro kullanıcısı ve üzerindeki kılıf çalındı. Çok pahalı bir kılıf olduğu için annem daha para vermek istemiyor, kılıfsız kullanırsa büyük sorun olur mu? Telefonu İllaki düşürüyor ve dikkat etmiyor da açıkçası. Kamera koruyucusu yok, sadece ekran var.
Detaylar
Kim cevapladı?Beyazıt
Üstün
Çok sıkıntı olacağını düşünmüyorum ancak sararma durumları olabilir, bazı forumlarda şikayetçi olanlar vardı. Telefon renginde sararmalar oluşuyordu. Çok yüksekten düşerse kırılabilir. Tavsiyem 150-200TL'lik bir kılıf alın ve kullanın çok fazla para vermeye gerek yok. Ayrıca kılıf nasıl çalındı merak ettim. 
- Makaleler
- 43
Sürekli düşürüyorsa kılıf alın hocam, ayrıca kılıf nasıl çalındı? 
Annem tatile çıkmıştı 3 gün, bir geldi kılıf yok. Kılıfa ne oldu diye sordum kadın farkında bile değil kılıfın olmadığının.Sürekli düşürüyorsa kılıf alın hocam, ayrıca kılıf nasıl çalındı?![]()
Physic
Üstün
Kilifsiz kullanım sakıncalı da o cihazlar sağlam cihazlar. Kirilacagini sanmiyorum.
iPhone 15 Pro Sağlam değil hocam.Kilifsiz kullanım sakıncalı da o cihazlar sağlam cihazlar. Kirilacagini sanmiyorum.
Physic
Üstün
Titanyum var o kadar, onu bile becerememisler mi? Titanyum diye övünüyorlardı.
Kenarları titanyum. Gerisi düz kapak. Aşağıya test videosu bırakıyorum. 7.10'dan itibaren izleyin.Titanyum var o kadar, onu bile becerememisler mı? Titanyum diye övünüyorlardı.
Annem kullanıyor, her kılıfı beğenmiyor. Beğenmediği kılıfı da takmaz. Akıl hocasına gerek duymuyorum.Ucuz bir kılıf alın işte, kılıf kayboldu diye kaç bin liralık telefonun zarar görmesini göz ardı mı edeceksiniz? Ne saçma bir konu hey Allah'ım.