iPhone 15 Pro kılıfsız kullanılması sakıncalı mı?

1589

Üstün
Makaleler
2
Merhabalar, annem 15 Pro kullanıcısı ve üzerindeki kılıf çalındı. Çok pahalı bir kılıf olduğu için annem daha para vermek istemiyor, kılıfsız kullanırsa büyük sorun olur mu? Telefonu İllaki düşürüyor ve dikkat etmiyor da açıkçası. Kamera koruyucusu yok, sadece ekran var.

Çok sıkıntı olacağını düşünmüyorum ancak sararma durumları olabilir, bazı forumlarda şikayetçi olanlar vardı. Telefon renginde sararmalar oluşuyordu. Çok yüksekten düşerse kırılabilir. Tavsiyem 150-200TL'lik bir kılıf alın ve kullanın çok fazla para vermeye gerek yok. Ayrıca kılıf nasıl çalındı merak ettim.

Ucuz bir kılıf alın işte, kılıf kayboldu diye kaç bin liralık telefonun zarar görmesini göz ardı mı edeceksiniz? Ne saçma bir konu hey Allah'ım.

Ucuz bir kılıf alın işte, kılıf kayboldu diye kaç bin liralık telefonun zarar görmesini göz ardı mı edeceksiniz? Ne saçma bir konu hey Allah'ım.
Annem kullanıyor, her kılıfı beğenmiyor. Beğenmediği kılıfı da takmaz. Akıl hocasına gerek duymuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…