iPhone 15 Pro kılıfsız kullanılması sakıncalı mı?

Annem kullanıyor, her kılıfı beğenmiyor. Beğenmediği kılıfı da takmaz.
Telefoncuya bakın 100 150 liraya bir sürü çeşit çeşit kılıflar var he beğenmedi o zaman telefonun zarar görmesine göz yumabilir.

Sakıncalı durum yok. Ama şöyle bir şey oluşabilir.

Titanyum, insan derisiyle tepkimeye girdiği zaman sarı-yeşil arası bir renge döner. O yüzden kılıf kullanmanız daha iyi olur.

Hocam balonu şişirip kılıf yapın kılıfa para vermek ne saçmalık

iPhone 15 Pro-Max'ların arka camları rezalet derecede dayanıksız. Ucuz olsa bile kılıf alın derim.

Altını dolduralım, iPhone 15 Pro ve Max modellerinde camlar yapıştırma değil geçme yapıldı. Böyle bir durumda ufakcık dahi bir baskıda veya yere düşmede kırılması muhtemel.

Son düzenleme:
iPhone 15 Pro-Max'ların arka camları rezalet derecede dayanıksız. Ucuz olsa bile kılıf alın derim.
Birde titanyum kısımların sarardığı doğru mu? Bende internet üzerinde birkaç şikayet gördüm ancak pek inanamadım.

Birde titanyum kısımların sarardığı doğru mu? Bende internet üzerinde birkaç şikayet gördüm ancak pek inanamadım.

Bu da doğru. Elmacık titanyuma düzgün bir kaplana yapamadığı veya hiç kaplama yapmadığı için insan teri ile kasa renk değiştiriyor. Apple geçici olduğunu söylüyor ancak bilemeyiz, zamanla göreceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…