nisaa 13

Üstün
Makaleler
3
Merhaba, yavaş şarj aleti uyarısı alıyorum ve aşırı yavaş şarj oluyor telefonum. Yazılımsal mı bilmiyorum. Evde Xiaomi ve Samsung modellerinden 3 tane orijinal başlık var, hepsini denedim fakat sonuç aynı. Ne yapmalıyım?

Ben eski telefonumda çok hızlı şarj ederken, iPhone'da çok yavaş şarj ediyor ve uyarı alıyorum. Yardımcı olur musunuz?

Apple Store'dan 860 TL'ye Apple 20 Watt şarj adaptörü mü almalıyım?

Merhaba, yavaş şarj aleti uyarısı alıyorum ve aşırı yavaş şarj oluyor telefonum. Yazılımsal mı bilmiyorum. Evde Xiaomi ve Samsung modellerinden 3 tane orijinal başlık var, hepsini denedim fakat sonuç aynı. Ne yapmalıyım?

Ben eski telefonumda çok hızlı şarj ederken, iPhone'da çok yavaş şarj ediyor ve uyarı alıyorum. Yardımcı olur musunuz?

Apple Store'dan 860 TL'ye Apple 20 watt şarj adaptörü mü almalıyım?

Her bir telefonun farklı şarj adaptörü oluyor her telefona Android adaptör uymayabilir iPhone adaptör alın derim.

Orijinal olmadığı için bu uyarıyı veriyordur. Benim Redmi telefonumda da başka şarj aleti ile şarj ettiğimde yavaş şarj ederdi illa orijinalini kullanmak lazımdı hızlı şarj için.

Baseus, Spigen gibi markaların yüksek hızlı adaptörlerinden alabilirsiniz. Telefon modelinizi bilmiyorum ancak Apple'ın 20 Watt şarj adaptörü de telefonunuz için yavaş olabilir.

iPhone 15 Pro.

Bilmiyorum onlar da olmaz diye korkuyorum ben en mantıklısı Apple Store'dan orijinal şarj adaptörü alayım 20 Wattlık.

iPhone 15 Pro.

Bilmiyorum onlar da olmaz diye korkuyorum ben en mantıklısı Apple Store'dan orijinal şarj adaptörü alayım 20 Wattlık.
Başlıkta yazıyormuş görmedim. Ben de 15 Pro kullanıyorum ve Spigen adaptör kullanarak sizin dediğiniz gibi yavaş uyarısı almadım. 35W üstü bir adaptör almanız sizin için iyi olacaktır. Kablonuzun kutu içeriğinden çıkan olduğunu varsayarak kablo kısmını eliyorum. Ekstra olarak illa Apple adaptör kullanacaksınız diye bir kaide ve öyle bir zorunluluk yok, diğer cevap veren arkadaşları anlamadım açıkçası.