DionysosWine

Çalışkan
Merhaba, son 1 senedir 15 Pro kullanıyorum. Şarj ve pil meselesi dışında memnunum aslında. Şu an pil sağlığı %91 ve çok da büyük bir sıkıntı yaratmıyor. 15 Pro ve üstüne de zaten yapay zeka özellikleri gelecek. Bu konuda da bir eksiklik yaşamayacağımı düşünüyorum. 1-2 nesil daha yükseltme yapmayıp AirPods Pro 3 mü almalı yoksa bu sene 17 Pro'ya yükseltilmeli mi?

iPhone 17 Pro için AirPods'dan vazgeçecekseniz gerek yok, iPhone 15 Pro + AirPods Pro 3 ile birkaç nesil daha beklenir, en azından iPhone 20'yi bekleyin derim.
Tabii ki Airpods'dan vazgeçmek zorunda kalacağım. O zaman tavsiyenize uyup yükseltme yapmayacağım. Airpods Pro 3 alarak birkaç nesil daha bekleyeceğim. Pil konusunuda gelecek sene orijinal bir pil ile yenileyeceğim zaten. Teşekkürler tavsiyeler için :)

Bu denli yükseltmeye gerek yok çunku elınızdekide gayet yeterli ama dersen benim bütçem var sorun olmaz geç ama şahsen hiç gerek yok 13'ün bıle yettıgı yerde fazla fazla yeter 15 Pro paran cebinde kalsın başka bir şeye yaparsın harcamanı.