anilx

Yetkin
Arkadaşlar, elimde iPhone 15 Pro var; pil sağlığı %92. Depolama konusunda sıkıntım yok, hız açısından da problem yok, ancak pil çok hızlı bitiyor. Sizce 16 Pro’ya geçmeli miyim, yoksa iPhone 17’yi beklemeli miyim? Maksimum bütçem 30.000 TL civarı. Bu telefona 22.000 TL ekleyerek 16 Pro’yu Türkiye’de sıfır olarak alabiliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Pil ve ısınma problemleri yüzünden ben 15 Pro'dan 16 Pro Max'a geçtim şimdilik memnumum. Eğer Max alacaksan geçilir, Pro'dan Pro'ya geçilmez. Eğer illa ufak telefon kullanacağım diyorsan 17 serisini bekleyeceksin. Asıl pil konusunda iyi olan modeller 17 ile gelecek.

Arkadaşlar, elimde iPhone 15 Pro var; pil sağlığı %92. Depolama konusunda sıkıntım yok, hız açısından da problem yok, ancak pil çok hızlı bitiyor. Sizce 16 Pro'ya geçmeli miyim, yoksa iPhone 17'yi beklemeli miyim? Maksimum bütçem 30.000 TL civarı. Bu telefona 22.000 TL ekleyerek 16 Pro'yu Türkiye'de sıfır olarak alabiliyorum.

Hocam bende iPhone 16 almayı düşünüyordum şu anki telefonum 12 Pro pil sağlığı 80 de fakat düz iPhone modelleri beklentiyi pek karşılamıyor. Yani onu aldıktan sonra şu anki telefonumla aynı Hz olduktan sonra benim pek işime yaramaz. Şu anki teleofununuz 15 Pro olduğu içinde 120 Hz ekran ve 15 le yeni gelen özellikleri de kullanabiliyorsunuz. Bence işiniz telefonla ilgili değilse ve günlük hayatta kullanım sağlıyorsanız beklemekte fayda var. Çünkü 17 önceki nesillere göre daha farklı olacak diyorlar. Bir de sanırım zaten 15 de şarjın hızlı bitmsi 15 modelleriyle alakalı genel bir sorun. Sizi aşırı rahatsız etmiyorsa bence beklenebilir.

Arkadaşlar, elimde iPhone 15 Pro var; pil sağlığı %92. depolama konusunda sıkıntım yok, hız açısından da problem yok, ancak pil çok hızlı bitiyor. Sizce 16 Pro'ya geçmeli miyim, yoksa iPhone 17'yi beklemeli miyim? Maksimum bütçem 30.000 TL civarı. Bu telefona 22.000 TL ekleyerek 16 Pro'yu Türkiye'de sıfır olarak alabiliyorum.

17'yi bekle. Pro serisinde Vapor chamber ekleniyor. En azından daha serin bir cihaz olacak.

Arkadaşlar, elimde iPhone 15 Pro var; pil sağlığı %92. Depolama konusunda sıkıntım yok, hız açısından da problem yok, ancak pil çok hızlı bitiyor. Sizce 16 Pro’ya geçmeli miyim, yoksa iPhone 17’yi beklemeli miyim? Maksimum bütçem 30.000 TL civarı. Bu telefona 22.000 TL ekleyerek 16 Pro’yu Türkiye’de sıfır olarak alabiliyorum.
Gereksiz.

17 Pro olursa mantıklı ancak.