Hayır hocam en son 5 yıl önce falan android kullandım o da Redmi note 8 di ve kabus gibiydi.

Bir göz atacağım bakalım, bildiğim birkaç telefoncu falan var daha önce telefon almışlığımız var onlara falan bakarım iyice her şeyine. Kafama yatmazsa 15 sipariş ederim.
Hocam çok değişti ve Note 8 zaten çok kötü bir telefon diyebiliriz yazılım olarak. Yazılımı en kötü olan diyebiliriz Redmi için.

16e kadar da para tuzağı olan bir telefon görmedim. Gereksiz fazla kısılmış ve pahalı bir telefon.
Fazla kisilmis dedigin 1 cekirdek fark var sadece GPU testinde iPhone 16'dan bile daha iyi sonuclar veriyor. 3DMark Wild Life Extreme disinda. Bencede pahali. S25 varken ben almazdim. Fakat para tuzagi degil bu telefon. IOS isletim sistemi isteyene, 13, 14 ve 15'den daha iyi bir telefon.

Pro model tavsiye ederim. Pro modeller bir sonraki neslin baz modellerinden daha iyi oluyor. Bugüne kadar hep böyle oldu. Bataryayı değiştirip devam edersin. Epey uzun ömrü var o cihazın daha.
Evet hocam bende o yüzden pro model düşünüyorum. Aldığım elektronik cihazları çok temiz ve uzun süre kullanıırım o yüzden stabil, sorunsuz ve açıkçası biraz da güçlü olsunlar isterim.

Evet hocam bende o yüzden pro model düşünüyorum. Aldığım elektronik cihazları çok temiz ve uzun süre kullanıırım o yüzden stabil, sorunsuz ve açıkçası biraz da güçlü olsunlar isterim.
Pil değişim ücreti de o kadar fazla değil bana kalırsa. Orijinal Apple pil takıyorsun sonuçta kendi servisinden. 4200 liraya 3 sene arkana bakmayacaksın. Sakın Apple dışındaki diğer pillere yönelme...

Ekran Resmi 2025-06-09 16.04.54.webp

Pil değişim ücreti de o kadar fazla değil bana kalırsa. Orijinal Apple pil takıyorsun sonuçta kendi servisinden. 4200 liraya 3 sene arkana bakmayacaksın. Sakın Apple dışındaki diğer pillere yönelme...

Eki Görüntüle 153567
Yok hocam yan sanayi hiç bir şeyi ne cihazlarımda ne arabamda kullanırım. iPhone 11'in de pilini apple da değiştirecektim ama sonra dedim elden çıkarayım yeni cihaza geçeyim. Fiyat bence de iyi.