Bütçe
40.000-45.000 TL

MaxPayne

Uzman
Dostlar merhaba, bu hafta içerisinde 40-45 bin arasına bir İphone alacağım MacBook ile birlikte uyumlu kullanmak için. Bütçeme göre 14 Pro ve 15 arasında kaldım. İkinci el alacağım zaten belki zorlasam 15'i sıfır alabilirim ancak sıfır veya ikinci el konusu benim için önemli değil. Sizce hangi model daha mantıklı olur? Aldığım zaman en azından 3 sene beni götürse yeterli olur.

Dostlar merhaba, bu hafta içerisinde 40-45 bin arasına bir İphone alacağım MacBook ile birlikte uyumlu kullanmak için. Bütçeme göre 14 Pro ve 15 arasında kaldım. İkinci el alacağım zaten belki zorlasam 15'i sıfır alabilirim ancak sıfır veya ikinci el konusu benim için önemli değil. Sizce hangi model daha mantıklı olur? Aldığım zaman en azından 3 sene beni götürse yeterli olur.
iPhone zorunlu dediğiniz için ben 14 Pro diyorum. İkisinde de AI yok. En azından Dinamik ada ve Pro farklarını hissedin derim.

iPhone alacaksan her zaman Pro olmalı.

Ancak bu bütçede 14 Pro'dan daha iyi olan Android sıfır modeller var bilgin olsun.

İkisi de Apple Intelligence desteklemiyor, yeni nesil teknolojilerin çoğu yok. Bana kalırsa bu saatten sonra ikisi de değil ama illa birini seçeceksek iPhone 14 Pro daha mantıklı. Yine de, iPhone 14 Pro yerine iPhone 15 Pro'ya çıkmaya çalış derim.

14 Pro bakın.