16e dusunmuyorum hocam onun yerıne 15 almak daha mantıklı bence bazı eksıklıklerını kullanma geregı duyuyorum daGeniş açı çok önemli değilse 16e al. 15'ten daha iyi olur belirli eksiklikleri hariç.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Temmuz 2024
- Makaleler
- 6
16e dusunmuyorum hocam onun yerıne 15 almak daha mantıklı bence bazı eksıklıklerını kullanma geregı duyuyorum da![]()
En iyisi 16 al.
15’in kamerası o kadar berbat değil, abartmaya gerek yok. Geniş açısı sıkıntılı karıncalanma durumu çok. Isınma sorunu olduğu doğru. 16 da iyi bir telefon ama ikisi de 60hz. Oyun oynarken ısınma dışında ikisinde de aynı fps’yi ve akıcılığı göreceksin. Batarya konusunda 16 daha iyi. Güncelleme olarak 1 yıl daha fazla güncelleme alacak başka fark yok.
- Makaleler
- 23
Kameradan ziyade, lensin renk paleti cok kotu aslinda bence. S24 ve S25 daha dogru gosteriyor renkleri. Fakat 16 buradaki tum telefonlardan daha iyi kamera olarak.15’in kamerası o kadar berbat değil, abartmaya gerek yok. Geniş açısı sıkıntılı karıncalanma durumu çok. Isınma sorunu olduğu doğru. 16 da iyi bir telefon ama ikisi de 60hz. Oyun oynarken ısınma dışında ikisinde de aynı fps’yi ve akıcılığı göreceksin. Batarya konusunda 16 daha iyi. Güncelleme olarak 1 yıl daha fazla güncelleme alacak başka fark yok.
15'in kamerası o kadar berbat değil, abartmaya gerek yok. Geniş açısı sıkıntılı karıncalanma durumu çok. Isınma sorunu olduğu doğru. 16 da iyi bir telefon ama ikisi de 60Hz. Oyun oynarken ısınma dışında ikisinde de aynı FPS'yi ve akıcılığı göreceksin. Batarya konusunda 16 daha iyi. Güncelleme olarak 1 yıl daha fazla güncelleme alacak başka fark yok.
Hocam yapay zekasıyla falan da işim yok zaten gündelik WhatsApp'ta Instagram falan kullanıyorum rahatlıkla işimi görür diye düşünüyorum.
Kameradan ziyade, lensin renk paleti cok kotu aslinda bence. S24 ve S25 daha dogru gosteriyor renkleri. Fakat 16 buradaki tum telefonlardan daha iyi kamera olarak.
Hocam artık bir akıl verin herkes diyor 15-16 kafamda soru işaretleri açıkçası bütçemi de zorluyorlar 16, Android düşünüyorum.
- Makaleler
- 23
O kullanima gore 13'de yeterli olur. Onemli olan kameraya ne kadar onem verdigin.Hocam yapay zekasıyla falan da işim yok zaten gündelik WhatsApp'ta Instagram falan kullanıyorum rahatlıkla işimi görür diye düşünüyorum.
Hocam artık bir akıl verin herkes diyor 15-16 kafamda soru işaretleri açıkçası bütçemi de zorluyorlar 16, Android düşünüyorum.
Hocam yapay zekasıyla falan da işim yok zaten gündelik WhatsApp'ta Instagram falan kullanıyorum rahatlıkla işimi görür diye düşünüyorum.
15 işini görür. 16ya ihtiyacın yoksa 15 sosyal medya ve oyunlarda kasma ve el yakan ısınma sorunu oluşturmuyor. Neye ihtiyacın olduğunu belirle ilk. Geceleri 48 bine düşüyor iPhone 15.
O kullanima gore 13'te yeterli olur. Onemli olan kameraya ne kadar onem verdigin.
Hocam yalnız uzun vadede sıkıntı çıkarır 13.
O kullanima gore 13'te yeterli olur. Onemli olan kameraya ne kadar onem verdigin.
Kamera tabii ki önemli de yani öyle tamamen profesyonel bir şey beklemiyorum 12 Pro'nun kamerasından iyidir 15 bende de 12 Pro vardı zaten kamera olarak aynı bile kalsa kâfi.
- Makaleler
- 6
@Yelleeror, hocam kullanımınızda çok üst düzey telefona gerek yoksa ve 16edeki eksiklikler önemliyse 15 alın o zaman. Ama alacaksam en iyisi olsun dersen 16.
- Makaleler
- 23
Uzun vadede 4 GB sorun cikarabilir, dogru. 15 ise 6 GB RAM'a sahip. 16e ise 8 GB RAM'a sahip fakat tek lens kamera kotu gozukuyor. 15 ya da 16 al. Baska iPhone alma derim. Senin kullanimin icin 15 yeterli ama kamerasi elimdeki S23'e benzer. Hatta gece cekimlerinde S23'un daha iyi oldugunu soyleyebilirim.