Hocam vallahi artık su gunku fıyatlara baktıgımda iPhone 16 cok cok daha ulasılmaz oldu benım ıcın :/ aslında taksit secenegı sunan bır satıcı olsa alabılırım de taksıt secenegı de yok maalesef :/
Detaylar
Kim cevapladı?Ama 15’de AI bile yok.Hocam vallahi artık su gunku fıyatlara baktıgımda iPhone 16 cok cok daha ulasılmaz oldu benım ıcın :/ aslında taksit secenegı sunan bır satıcı olsa alabılırım de taksıt secenegı de yok maalesef :/
Hocam 16 alacaktım ama maalesef ki rengini bulamadım kalmamış ikinci el 16 Pro almak mı mantıklı yoksa sıfır 17 mi?
Kamerayla işiniz yoksa 17 varsa 16 Pro.Hocam 16 alacaktım ama maalesef ki rengini bulamadım kalmamış ikinci el 16 Pro almak mı mantıklı yoksa sıfır 17 mi?
Hocam iki aylık iPhone 16 aldım temiz cihazdı bir tanıdığımdan pil sağlığı %100 devir 67 sorunsuz cihaz 2027'nin ağustosa kadar zaten garantisi var da bir sorun var mı diye tekrardan kontrol etmek istiyorum sizce ne gibi testler yapabilirim 51.000 TL dediğim cihaza iyi midir kendim ımeısidir model numarasıdır vesaire onlara baktım içi açılmış mı sadece o beni şüphelendirdi düşündüğüm kadarıyla açılmamıştır ama gene de ikinci cihaz sonuçta.
Hayırlı olsun hocam.Hocam iki aylık iPhone 16 aldım temiz cihazdı bir tanıdığımdan pil sağlığı %100 devir 67 sorunsuz cihaz 2027'nin ağustosa kadar zaten garantisi var da bir sorun var mı diye tekrardan kontrol etmek istiyorum sizce ne gibi testler yapabilirim 51.000 TL dediğim cihaza iyi midir kendim ımeısidir model numarasıdır vesaire onlara baktım içi açılmış mı sadece o beni şüphelendirdi düşündüğüm kadarıyla açılmamıştır ama gene de ikinci cihaz sonuçta.
eyvallah hocam bır kılıf onerınız var mı
Beyaz magsafe çok güzel gider hocam.eyvallah hocam bır kılıf onerınız var mı? beyaz telefona bence en ıyı beyaz magesafe kılıf gıder ?
Aldım hocam bayağı ıyı vallahı cok yakıstı beyaz renk aslında ıstemıyordum sıyah alacaktım da nasıp temız ucuz ve beyaz renk ımıs ne dıyelım bu da cok yakıstı telefona cakma ama olsun 2.2k veremem bır kılıfa suan
Charles_Bivol
Uzman
Aldım hocam bayağı ıyı vallahı cok yakıstı beyaz renk aslında ıstemıyordum sıyah alacaktım da nasıp temız ucuz ve beyaz renk ımıs ne dıyelım bu da cok yakıstı telefona cakma ama olsun 2.2K veremem bır kılıfa şu andarısı basınıza hocam herkesın ne dıyeyım cok ıyı.
Hocam son durum ne bende 16 veya 17 almayı düşünüyorum.