Uyardığınız için teşekkür ederim.Yanlış anlaşılıyor ama... Sanki 26.5'ten kaynaklı bir düşüşmüş gibi algılanıyor. Öyle olmadığını ifade etmek istedim ben de.![]()
Detaylar
Kim cevapladı?Emin misiniz? 26.4'ten beri hiçbir fark hissetmedim ben. Ekran sürem aynı. Telefon 13. placebo yaşıyor gibi geliyor bana insanlar.
Evet eminim 26.4.2'de 2 gün şarj süresi sunan cihazlar 1 güne düştü.
sawyerford
Üstün
Bende sorun yok. Ekran sürem aynı. Gözleme ve hisse değil veriye dayalı.Evet eminim 26.4.2'de 2 gün şarj süresi sunan cihazlar 1 güne düştü.
Bende sorun yok. Ekran sürem aynı. Gözleme ve hisse değil veriye dayalı.
Cihazın 17 mi? Herkes şikayetçi, Twitter'da vs. şikayetler havada uçuyor.
- Makaleler
- 4
Ben güncelledim fena değil şarj da iyi bug da yok. iP16PM.
Ben güncelledim fena değil şarj da iyi bug da yok. İP16pm.
17 serisinde sıkıntılar yaptı, bug da var. Hatta kamerada bile bug'lar var, düzeltmeleri şart.
Elma ısıran
Üstün
Neye dayanarak bunları söylüyorsun? Burada herkes güncelledik sorun yok yazıyor sen bozuk plak gibi tekrarlıyorsun. Sorun yok işte, insanları manipüle etmeye gerek yok.17 serisinde sıkıntılar yaptı, bug da var. Hatta kamerada bile bug'lar var, düzeltmeleri şart.
Neye dayanarak bunları söylüyorsun? Burada herkes güncelledik sorun yok yazıyor sen bozuk plak gibi tekrarlıyorsun. Sorun yok işte, insanları manipüle etmeye gerek yok.17 serisinde sıkıntılar yaptı, bug da var. Hatta kamerada bile bug'lar var, düzeltmeleri şart.
Neye dayanarak bunları söylüyorsun? Burada herkes güncelledik sorun yok yazıyor sen bozuk plak gibi tekrarlıyorsun. Sorun yok işte, insanları manipüle etmeye gerek yok.
Neye dayanarak bunları söylüyorsun? Burada herkes güncelledik sorun yok yazıyor sen bozuk plak gibi tekrarlıyorsun. Sorun yok işte, insanları manipüle etmeye gerek yok.
Buraya değil, Twitter'ı açıp bakarsan görürsün sorunları.
- Makaleler
- 4
Twitter'ı çok sallamamak lazım. Her taraf markaların etki ajanı ile dolu. Her iPhone lansmanında bir facia varmış gibi davranılıyor 2-3 ay sonra millet kullanmaya başlayınca ne hikmetse facialar birden çözülüveriyor. Ya da yaratılmaya çalışılan algı, sunulan hizmetle eşleşmiyor.Buraya değil, Twitter'ı açıp bakarsan görürsün sorunları.
O yüzden eğer bire bir bir problemin varsa bug dolu diyebilirsin. Benim yok mesela, X.3'lerden sonra iOS'da artık genellikle problem kalmaz, planlanan özellikler implemente edilerek devam edilir.
Twitter'ı çok sallamamak lazım. Her taraf markaların etki ajanı ile dolu. Her iPhone lansmanında bir facia varmış gibi davranılıyor 2-3 ay sonra millet kullanmaya başlayınca ne hikmetse facialar birden çözülüveriyor. ya da yaratılmaya çalışılan algı, sunulan hizmetle eşleşmiyor.
O yüzden eğer bire bir bir problemin varsa bug dolu diyebilirsin. Benim yok mesela, X. 3'lerden sonra iOS'da artık genellikle problem kalmaz, planlanan özellikler implemente edilerek devam edilir.
Vallahi şahsen 26.4.2'den çok memnundum, şarj süresi olarak da performans ve bug oranı olarak da memnundum. 26.5'te kamerada bug oluştu, diğer yerlerde buglar var. Şarj kullanımı en az 3-4 saat düştü, zaten ben memnun değilim 26.5.1'de umarım çözer hepsini.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet
-
Red ve linear Black Switch'lerden daha sessiz Switch'ler hangileridir?
- Koneko Toujou
-