Vallahi şahsen 26.4.2'den çok memnundum, şarj süresi olarak da performans ve bug oranı olarak da memnundum. 26.5'te kamerada bug oluştu, diğer yerlerde buglar var. Şarj kullanımı en az 3-4 saat düştü, zaten ben memnun değilim 26.5.1'de umarım çözer hepsini.
Dediğin şeyler son derece ekstrem. Bence telefon indexliyordur, biraz zaman ver. Bu problemlerin hiçbirisi bende yok.

Evet eminim 26.4.2'de 2 gün şarj süresi sunan cihazlar 1 güne düştü.
iPhone 11’imin tüm sorunları gitti. Pil sağlığım düşmüş gibi gözüktü ona rağmen pilim daha yavaş gidiyor. Normalde 2-3 saat giderken 26.5 ile 4-5 saat gitmeye başladı. Ayrıca aşırı kasma vardı, şu an 18 gibi stabilleşti. Artık cam arayüz görünce donmuyor.

Dediğin şeyler son derece ekstrem. Bence telefon indexliyordur, biraz zaman ver. Bu problemlerin hiçbirisi bende yok.

2 haftayı geçti, indeksleme falan kalmamıştır, sürüm çok kötü. 26.4.2 gayet iyiydi.

Boş ver. Arkadaş somut hiçbir şey söylemiyor. Söylediği problemler mevcut değil şu anda.

17 Pro Max kullanıyorsan tabii pek mevcut olmaz, en basiti 26.4.2'de kamerada bug yoktu, 26.5'te bug var. Ya dikkatli kullanıcı değilsiniz ya da cihazınız sizin başka veya uzaydan gelme cihaz, ondan dolayı fark etmemişsiniz. Çoğu kişi her yerde şikayetçi.

2 haftayı geçti, indeksleme falan kalmamıştır, sürüm çok kötü. 26.4.2 gayet iyiydi.

17 Pro Max kullanıyorsan tabii pek mevcut olmaz, en basiti 26.4.2'de kamerada bug yoktu, 26.5'te bug var. Ya dikkatli kullanıcı değilsiniz ya da cihazınız sizin başka veya uzaydan gelme cihaz, ondan dolayı fark etmemişsiniz. Çoğu kişi her yerde şikayetçi.
Kamera bug’ı da ilk defa duyuyorum. Neymiş yahu bu kamera bug’ı? Örneklerle açıklar mısın? Ne oluyor kameranda?

Güncellemeyi yapmadım, 1-2 hafta sonra yapacağım güncellemeyi. Şu an bir sorunum yok zaten ne de olsa.
Korkulacak bir şey yok 26.5’te. 🤣 Neden bu kadar korkup büyütüyorsunuz anlamıyorum.

Kamera Bug'ı da ilk defa duyuyorum. Neymiş yahu bu kamera Bug'ı? Örneklerle açıklar mısın? Ne oluyor kameranda?

Korkulacak bir şey yok 26.5'te. 🤣 neden bu kadar korkup büyütüyorsunuz anlamıyorum.

Kamera bug'ı ön kamerada bir şeye odaklandığında ön kameraya hemen çevirdiğinde o odak hâlâ görünüp kalıyor.

Kamera bug'ı ön kamerada bir şeye odaklandığında ön kameraya hemen çevirdiğinde o odak hâlâ görünüp kalıyor.
Dakikalardır deniyorum bende olmuyor. Arka kameraya çevirdiğinde demek istedin değil mi? Ön kameradayken odak yapıyorum, arka kameraya çeviriyorum ve yaptığım odak ekrandan siliniyor. Arka kameranın odak çerçevesi görünüyor ve 2 saniye sonra kayboluyor o da ekrandan. Bende bu şekilde…

Arka kamerayla ön kameranın odağı nasıl birbirine kilitlenir ki ikisi bağımsız donanımlar. Çok mantıksız dediğin şey.

26.5 gayet iyi, yapabilirsin. Aktif kullanıyorum, özellikle pil tüketimi iyileşti. Ama sürekli ekran açık olunca AssistiveTouch hâlâ gözüküyor, onu da düzeltseler harikulade olacak. Onun kapanması gerekiyor bence. iOS'ta AOD özelliğini sırf bu yüzden kullanamıyorum, çirkin bir görüntü oluyor. Samsung modellerinde yardım menüsü açınca, AOD açılsa bile gözükmüyor iOS gibi.