Detaylar
Kim cevapladı?Kriyus
Yetkin
- Makaleler
- 1
İyi günler, yurt içi iPhone 15 var. Bir fiziksel 1 eSIM kullanıyorum. Telefonu satmak istiyorum. Ben bundan ESIM'i yeni telefona nasıl geçirebilirim acaba? eSIM Türk Telekom.
Eski telefonun ayarlarından ESIM'i kaldırıp, aynı QR ile yeni telefona okutabilirsin.
Yeni telefonu kurarken eSIM aktarma seçeneği mevcut. Bu özellik ile yapabilirsiniz.
Akhenaton
Uzman
Maalesef operatörlerimiz, cihazlarda bulunan eSIM’in yeni cihaza aktarılma özelliğini desteklemiyor. Bu durum, yeni telefonda eSIM’in aktif edilememesi veya şebeke gelmemesi gibi sorunlara yol açabiliyor. Hem bir çalışan hem de bir kullanıcı olarak bu durumu deneyimledim. En güvenli yöntem halen, eski cihazdan eSIM’i silip mevcut QR kodunu yeni cihaza okutmak. Böylece tekrar ücret ödemeden, aynı kodu 20 defaya kadar kullanabilirsiniz. 2023 yılında hazırladığınız rehberdeki adımları takip etmesini tavsiye ederim.Yeni telefonu kurarken eSIM aktarma seçeneği mevcut. Bu özellik ile yapabilirsiniz.
Türk telekomda qr kodu bulamadımda nasıl bulabilirim.Maalesef operatörlerimiz, cihazlarda bulunan eSIM’in yeni cihaza aktarılma özelliğini desteklemiyor. Bu durum, yeni telefonda eSIM’in aktif edilememesi veya şebeke gelmemesi gibi sorunlara yol açabiliyor. Hem bir çalışan hem de bir kullanıcı olarak bu durumu deneyimledim. En güvenli yöntem halen, eski cihazdan eSIM’i silip mevcut QR kodunu yeni cihaza okutmak. Böylece tekrar ücret ödemeden, aynı kodu 20 defaya kadar kullanabilirsiniz. 2023 yılında hazırladığınız rehberdeki adımları takip etmesini tavsiye ederim.
Akhenaton
Uzman
Müşteri hizmetlerini arayıp mevcut qr kodu istemelisin.Türk telekomda qr kodu bulamadımda nasıl bulabilirim.