Elimde iPhone 15 var 3 aylık cihaz, 1 yıllık kaskosu var. Pil sağlığı 100. İkinci elden 15 Pro alıp Troy veya Gürgenç’lerde pilini değiştirip kullanmak mantıklı mı yoksa kaskosu bitene kadar beklemeli miyim? Bu parayla AirPods vb. cihazlar alabilirim.
15'in kamerasından, işlemcisinden ve pilinden memnun değilim. 16 Pro'da pahalı kaçıyor biraz. 40-45 bin lira gibi bir fiyat ödemek istemiyorum ikinci el cihaza. Sıfır olarak satışını bulamadım. Düz 17 almak mantıklı geliyor fakat oyuncak gibi hissettiriyor cihaz.
15'in kamerasından, işlemcisinden ve pilinden memnun değilim. 16 Pro'da pahalı kaçıyor biraz. 40-45 bin lira gibi bir fiyat ödemek istemiyorum ikinci el cihaza. Sıfır olarak satışını bulamadım. Düz 17 almak mantıklı geliyor fakat oyuncak gibi hissettiriyor cihaz.
Duz Pro iPhone'lar her zaman en az batarya omru saglayan iPhone'lar oluyor. 15 Plus daha mantikli. Fakat Android dusunursen ikinci el S25 serisine bakabilirsin. İslemci olarak Snapdragon for Galaxy Elite ile geliyor. İslemci olarak hem 15'den hem de 16'dan daha iyi. Kamera olarak iPhone 15'den iyi 16'dan kotu. Bataryasi iPhone 15'den daha iyi, 16'dan kotu.
Duz Pro iPhone'lar her zaman en az batarya omru saglayan iPhone'lar oluyor. 15 Plus daha mantikli. Fakat Android dusunursen ikinci el S25 serisine bakabilirsin. İslemci olarak Snapdragon for Galaxy Elite ile geliyor. İslemci olarak hem 15'ten hem de 16'dan daha iyi. Kamera olarak iPhone 15'ten iyi 16'dan kotu. Bataryasi iPhone 15'ten daha iyi, 16'dan kotu.
Android düşünmüyorum hocam, Apple ekosistemindeyim. AirPods ve iPad ile birlikte. 6.1 veya 6.3 inc telefon istiyorum. 15 veya 16 Pro olabilir diye düşündüm ama 16 Pro'nun da fiyatı pahalı. O parayı biriktirdiğim zamanda da 15'in pil sağlığı 90'ın altına düşer diye tahmin ediyorum.
Android düşünmüyorum hocam, Apple ekosistemindeyim. AirPods ve iPad ile birlikte. 6.1 veya 6.3 inc telefon istiyorum. 15 veya 16 Pro olabilir diye düşündüm ama 16 Pro'nun da fiyatı pahalı. O parayı biriktirdiğim zamanda da 15'in pil sağlığı 90'ın altına düşer diye tahmin ediyorum.
Anladim. Bence 16 Plus'a sans verilebilir. Fakat alacagin tek upgrade batarya olur. Geriye kalani ayni kalir. 15 Pro'nun renk gamutunu ben sevmemistim. Koyu gri seklinde cekiyor. 16 serisinde bu duzeltildi.