Arkadaşlar selam, iki telefon arasından birini alacağım Android sevmediğim için Android kısmında öneriler yapmayınız lütfen. Bütçem maksimum 50 bin ve üstüne daha çıkmam imkansız. Görünüşü seven biriyim dinamik ada hiç kullanmadım daha önce eski telefonum iPhone 13'dü özel bir problemden dolayı maddi açıdan satmak durumunda kaldım geçen sene ve şimdi yeni bir telefon alacağım bütçemi de ona göre ayarladım. Geçen arkadaşım 16e aldı telefonu bayağı övdü dediğim gibi 2030'a kadar kasmadan donmadan götürmesi önemli ama gönlüm iPhone 15'ten yana arada 6. k fark var 16'e 42.000 diye düz yuvarlayalım iPhone 15 ise 47.999. 128 GB depolama alanı bana bir haylı fazla yetiyor, oyun oynamıyorum telefondan iyi bir bilgisayar sistemim var, ileride satmak istediğim de değeri çok düşmeyecek bir telefon olması lazım ikisinin arasından da bu da önemli yapay zekâ ile asla işim yok kullanmam sadece fotoğraf çekerim arada bir kendimi öyle story vs atmak için alo alo desin sosyal medya da iyi performans versin bu kadar. Şimdiden yorumlarınız için teşekkürler benim gönlüm 15'ten yana sadece korkum 2030'a kadar götürür mü 4 sene götürse zaten çok iyi.
İkinci el tercih etmiyorum arkadaşlar bilginiz olsun. Sadece bu iki seçenekten hangisi?
İkinci el tercih etmiyorum arkadaşlar bilginiz olsun. Sadece bu iki seçenekten hangisi?
Son düzenleyen: Moderatör: