İntel_celeron

Çalışkan
Normalde yurt dışı kapalı kutu 16 Pro düşünüyordum ancak son IMEI olaylarından dolayı vazgeçtim, bu iki telefon arasında kalmamın en büyük sebebi kamera tarafı sadece, özellikle de geniş açı. Sizce hangisini almalıyım? Uzun ömür de çok önemli benim için.

Son düzenleyen: Moderatör:
15'te AI bile yok. 16e tercih etmeni tavsiye ederim. 16e, 15'ten chipset olarak daha guclu ayrica. Nesil olarak da daha yeni.

16e alın arasında 2 nesil işlemci farkı var ayrıca 16e de 8 GB RAM var.

Hocam peki yurt dışı 16Pro hakkında düşünceleriniz nedir? 4+4 8 ay şeklinde her sene kullansam sorun değil benim için, kapalı kutu sıfır düşünüyorum. Eğer ki alınabilecek bir risk değilse 16e alacağım.

Hocam peki yurt dışı 16Pro hakkında düşünceleriniz nedir? 4+4 8 ay şeklinde her sene kullansam sorun değil benim için, kapalı kutu sıfır düşünüyorum. Eğer ki alınabilecek bir risk değilse 16e alacağım.
Ben şahsi olarak almam yurt dışı cihaz adamı çok uğraştırır yok onu takip et yok kapanacak mı diye kontrol et bence uğraşılmaz.

Gereksiz bence. Kalan 4 ayda ne yapmayi dusunuyorsun? Bence garantili 16e alin gecin. Eger amacin daha fazla dikkat cekmekse, cift kameradan kaynakli 15'de alabilirsin. İkisi de 60 Hz sonucta. Vasat telefonlar. Paranin hakkini vermek istiyorsan Android'e bakmayi unutma ayrica.

Bir iPhone 16e kullanıcısı olarak telefondan memnun olduğumu söyleyebilirim özellikle batarya konusunda. Siz geniş açı yazmışsınız fakat 16e gibi tek kameralı bir telefondan fotoğraf açısından çok büyük bir beklentiye girmemek gerek. Eğer geniş açı kamera önemli diyor iseniz 15 alın. 16e de geniş açı yok.

Ben şahsi olarak almam yurt dışı cihaz adamı çok uğraştırır yok onu takip et yok kapanacak mı diye kontrol et bence uğraşılmaz.

Gereksiz bence. Kalan 4 ayda ne yapmayi dusunuyorsun? Bence garantili 16e alin gecin. Eger amacin daha fazla dikkat cekmekse, cift kameradan kaynakli 15'te alabilirsin. İkisi de 60 Hz sonucta. Vasat telefonlar. Paranin hakkini vermek istiyorsan Android'e bakmayi unutma ayrica.

Kalan 4 ayda hat takılan cihazlardan veya 2. bir telefon kullanmak sorun olmaz benim için ama buna rağmen sıcak bakılacak bir tarafı yoksa tabii 16e alacağım. İleride kapanırsa 4+4 olayı IMEI kaydı yaptırabilirim ama sağlam bir zam gelmezse tabii.

Bir iPhone 16e kullanıcısı olarak telefondan memnun olduğumu söyleyebilirim özellikle batarya konusunda. Siz geniş açı yazmışsınız fakat 16e gibi tek kameralı bir telefondan fotoğraf açısından çok büyük bir beklentiye girmemek gerek. Eğer geniş açı kamera önemli diyor iseniz 15 alın. 16e de geniş açı yok.

Geniş açı kısmı sorun benim için sadece yoksa düşünmeden 16e alırım.