iPhone 15 cihazımdan iPhone 16 cihaza aktarma yapıyorum. Şu anda aktarmanın yaklaşık 5 saat süreceği söyleniyor. İlerleme çubuğuna baktığımda açıkçası pek bir ilerleme göremiyorum ama biraz daha beklemeye devam edeceğim. Sizin bu konudaki tecrübeleriniz ne oldu? Siz de bu kadar uzun sürdü mü? Cevaplarsanız sevinirim, ben de gelişmeleri bu konudan sizlerle paylaşmaya devam edeceğim.
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Aktardığınız veri kaç GB? Ben yarım saatte falan 32 GB veriyi aktardığımı hatırlıyorum.
Bakmadım ama epey bir veri var. Çubuk ilerliyormuş, sorun kalmadı. Beklemek lazımmış.
Aktardığınız veri kaç GB? Ben yarım saatte falan 32GB veriyi aktardığımı hatırlıyorum.
Aktardığınız veri kaç GB? Ben yarım saatte falan 32 GB veriyi aktardığımı hatırlıyorum.
Bakmadım ama epey bir veri var. Çubuk ilerliyormuş, sorun kalmadı. Beklemek lazımmış.
ShadowLegion
Üstün
- Makaleler
- 1
Sizin yılların içerik üreticisi olduğunu, eventlere katıldığınızı düşünürsek fotoğraf/video ve uygulama bazında epey bir veriniz vardır. Bu normal. Ben 64 GBlık iPhone 11'i 15 Pro'ya aktarırken bile ki 30 GB kadar anca veri vardı 25-30 dk beklemiştim. Normal yani bir sıkıntı yok. Anlık donuyor gibi oluyor ve o his çok kötü sizi anlıyorum Recep beyiPhone 15 cihazımdan iPhone 16 cihaza aktarma yapıyorum. Şu anda aktarmanın yaklaşık 5 saat süreceği söyleniyor. İlerleme çubuğuna baktığımda açıkçası pek bir ilerleme göremiyorum ama biraz daha beklemeye devam edeceğim. Sizin bu konudaki tecrübeleriniz ne oldu? Siz de bu kadar uzun sürdü mü? Cevaplarsanız sevinirim, ben de gelişmeleri bu konudan sizlerle paylaşmaya devam edeceğim.
Acaba iki cihazı Tip-C kablo ile bağlasam daha hızlı ahtarım olur muydu? 
ShadowLegion
Üstün
- Makaleler
- 1
Öyle bir aktarım seçeneği var mı bilmiyorum açıkçası ancak şu an başlattıysanız saçma bir hatayla karşılaşıp saatlerce uğraşmamak adına bence bitmesini bekleyin derim ama siz bilirsiniz.Acaba iki cihazı Tip-C kablo ile bağlasam daha hızlı ahtarım olur muydu?![]()
Son düzenleyen: Moderatör:
Lightning to Tip-C var mış. Tip-C to Type-C de olmalı.
Konu çoktan çözülmüş ama yine de yazayım dedim.iPhone 15 cihazımdan iPhone 16 cihaza aktarma yapıyorum. Şu anda aktarmanın yaklaşık 5 saat süreceği söyleniyor. İlerleme çubuğuna baktığımda açıkçası pek bir ilerleme göremiyorum ama biraz daha beklemeye devam edeceğim. Sizin bu konudaki tecrübeleriniz ne oldu? Siz de bu kadar uzun sürdü mü? Cevaplarsanız sevinirim, ben de gelişmeleri bu konudan sizlerle paylaşmaya devam edeceğim.
Aynısını 14 Pro Max’i 15 Pro Max’e aktarırken ve iPhone 13’ü 14 Pro Max’e aktarırken yaşadım.
5 saat diyor ama 5 saatin yarısı kadar bile almıyor. Tamamen cihazdaki dosyaların büyüklüğüne bağlı ancak oradaki yazılara aldanmamak gerekiyor.
Apple sanırım burada olası en yüksek değeri vermeye çalışıyor veya yazılımsal bir hata.
Yeni konular
-
-
-
-
Elektronik Colorful CVN X870 Ark Frozen Wi-Fi V14 - 10.999 TL
- Niccolo Machiavelli
-
-
-