Yıllardır Android kullanıyorum ve iOS deneyimlemek istiyorum. 60 Hz, 90 Hz, 120 Hz pek umurumda değil çünkü oyun oynamıyorum. Genellikle sosyal medya, müzik, forumlarda falan takılıyorum. Fiyatı makul geliyor, sizce alınır mı? Yoksa bütçeyi arttırıp yazın 17 falan almak daha mı mantıklı? 16 Pro da olabilir fakat çok pahalı geliyor.
Detaylar
Kim cevapladı?Bütçe 17'ye esnerse 17, kullandığınız cihazın tazeleme hızı 60'dan yüksekse 60 size kasıyormuş hissi verecektir.Yıllardır Android kullanıyorum ve iOS deneyimlemek istiyorum. 60 Hz, 90 Hz, 120 Hz pek umurumda değil çünkü oyun oynamıyorum. Genellikle sosyal medya, müzik, forumlarda falan takılıyorum. Fiyatı makul geliyor, sizce alınır mı? Yoksa bütçeyi arttırıp yazın 17 falan almak daha mı mantıklı? 16 Pro da olabilir fakat çok pahalı geliyor.
Bütçe 17'ye esnerse 17, kullandığınız cihazın tazeleme hızı 60'dan yüksekse 60 size kasıyormuş hissi verecektir.
Yani şu an aktif olarak S23 kullanıyorum fakat 120 Hz kullanmıyorum çünkü 60 Hz'de bile 4-5 saat ekran süresi veriyor.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 23
17 veya 16 yerine 17e alin kamerayla isiniz yoksa. Gerci kamerayla isin olsa X300 gibi cihazlara bakman daha dogru olur.
S23'den 16'ya geçmeniz sizin için pek bir şey ifade etmeyecektir yani öyle vaoovluk bir değişim beklemeyin.Yani şu an aktif olarak S23 kullanıyorum fakat 120 Hz kullanmıyorum çünkü 60 Hz'de bile 4-5 saat ekran süresi veriyor.O yüzden benim için 120 Hz pek fazla önemli değil.
Son düzenleyen: Moderatör:
Butceyi artirip alma imkaniniz varsa dediginiz gibi 17 alin. Hem bataryasi daha memnun eder hem de cok daha kaliteli bir panel ve on kameraya sahip olursunuz.
Hocam herhangi bir markaya takıntım yok fakat X300 çok kaba duruyor ya. Bütçeyi daha fazla arttırsam iPhone ve Samsung tarafında alabileceğim en mantıklı, batarya performansında iyi, genel kullanımda üzmeyecek telefonlar hangisidir?17 veya 16 yerine 17e alin kamerayla isiniz yoksa. Gerci kamerayla isin olsa X300 gibi cihazlara bakman daha dogru olur.
- Makaleler
- 23
iPhone tarafinda 16 ve 17e. Samsung tarafinda minimum S26. Fakat ben batarya omru icin 17e'yi oneririm. Ozellikle oyun performansinda 16e ornegin cok dusuk ekran suresi veriyor. 16e'ye bakma mesela.Hocam herhangi bir markaya takıntım yok fakat X300 çok kaba duruyor ya. Bütçeyi daha fazla arttırsam iPhone ve Samsung tarafında alabileceğim en mantıklı, batarya performansında iyi, genel kullanımda üzmeyecek telefonlar hangisidir?
Hz onemli degilse al.
Yeni konular
-
Acer Nitro 17 RTX 4050 laptopta ekran kartı, Aygıt Yöneticisi'nde görünmüyor
- 81reytingliforvet
-
Borç ödeme süreci bittikten sonra kart blokesi
- laucsbscrytesxd
-
-
-
-