S C O

Uzman
Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar,

Şu an iPhone 12 kullanıyorum. iPhone 16 veya 17E almayı düşünüyorum. Kameraya önem veren biri değilim; şu anki telefonumda bile doğru düzgün fotoğraf yok. Fotoğraf çekmeyi ya da çekilmeyi pek sevmem. Telefonda oyun da oynamıyorum. Genelde Instagram’da takılıyor, film ve maç izliyorum ama çoğunlukla maillere bakıyorum.

Troy mağazasına gidip fiyatlara baktığımda iPhone 16’nın 71.000 TL, 17E’nin ise 59.999 TL olduğunu gördüm.

Merhaba arkadaşlar,

Şu an iPhone 12 kullanıyorum. iPhone 16 veya 17E almayı düşünüyorum. Kameraya önem veren biri değilim; şu anki telefonumda bile doğru düzgün fotoğraf yok. Fotoğraf çekmeyi ya da çekilmeyi pek sevmem. Telefonda oyun da oynamıyorum. Genelde Instagram’da takılıyor, film ve maç izliyorum ama çoğunlukla maillere bakıyorum.

Troy mağazasına gidip fiyatlara baktığımda iPhone 16’nın 71.000 TL, 17E’nin ise 59.999 TL olduğunu gördüm.
17e kesinlikle.

Merhaba arkadaşlar,

17e.

Merhaba arkadaşlar,

Şu an iPhone 12 kullanıyorum. iPhone 16 veya 17e almayı düşünüyorum. Kameraya önem veren biri değilim; şu anki telefonumda bile doğru düzgün fotoğraf yok. Fotoğraf çekmeyi ya da çekilmeyi pek sevmem. Telefonda oyun da oynamıyorum. Genelde Instagram'da takılıyor, film ve maç izliyorum ama çoğunlukla maillere bakıyorum.

Troy mağazasına gidip fiyatlara baktığımda iPhone 16'nın 71.000 TL, 17E'nin ise 59.999 TL olduğunu gördüm.

16e al. Aralarında fark yok ama fiyat farkı var.

Ben de 17e ile Samsung 25Fe arasındayım ya hem çok daha ucuz hem de daha iyi diyorlar. Sen ne yapmayı planlıyorsun belki bana da bir yol olur.